Institutul Cervantes - Bucuresti

1 / 2

Institutul Cervantes - Bucuresti

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine
Descriere
Cursuri generale de limba spaniola: initial, mediu, avansat, superior; spaniola comerciala, colocviala; atestat de limba spaniola; biblioteca-18000 de documente: carti, manuale, reviste, audiovizuale, concerte, conferinte, mese rotunde, expozitii de arta, proiectii video.
Detalii suplimentare
Cu peste 80.000 de elevi pe an, Institutul Cervantes este cea mai mare institutie la nivel mondial de predare a limbii spaniole. A primit Premiul Príncipe de Asturias in anul 2005 la categoria Comunicare si Stiinte Umane.
Institutul Cervantes din Bucuresti, centrul cultural al statului spaniol, este localizat in centrul orasului si reprezinta cea mai buna optiune pentru invatarea limbii spaniole.
Institutul Cervantes este institutia publica creata de Spania in 1991 pentru promovarea si difuzarea culturii spaniole si hispanoamericane. Institutul Cervantes din Bucuresti organizeaza cursuri pentru invatarea limbii spaniole, examene de atestare a cunostintelor de limba spaniola cu recunoastere internationala (DELE), activitati culturale si pune la dispozitia celor interesati o biblioteca specializata cu peste 25000 de titluri.
 
A studia spaniola la Institutul nostru nu presupune doar invatarea limbii ci si cunoasterea si descoperirea diferitelor culturi din lumea hispanica. In fiecare saptamana, elevii nostri au posibilitatea de a participa la diferite activitati culturale legate de cultura vorbitorilor de limba spaniola.
 
In acelasi timp au acces la biblioteca noastra care ofera o gama larga de carti din literatura spaniola si latinoamericana, filme, muzica, reviste si ziare din humea hispanica.
 
Dar, in plus, elevii nostri beneficiaza de acces gratuit la Aula Virtuala de Spaniola, peste 20.000 de pagini de materiale didactice on-line care ofera o valoare adaugata cursurilor cu prezenta.
 
Toti profesorii nostri   au o vasta experienta de predare a limbii spaniole pentru straini.
 
Cursuri pentru profesori
 
Pentru profesorii din diferite medii universitare, Institutul Cervantes reprezinta un punct de referinta pentru pregatirea, actualizarea si perfectionarea didactica. Institutul organizeaza in fiecare an cursuri dedicate profesorilor de limba spaniola din Romania
324 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 15:55