Instalatie GPL prins injectie directa 3/4

7.800 RON
1 / 2

Instalatie GPL prins injectie directa 3/4

7.800 RON
Caracteristici
Pentru autoturisme Alt tip piesa
Descriere
cilindri rezervor toroidal Prins Alternative Fuel Systems a fost fondata in 1986 de catre un producator olandez de sisteme de combustibil alternativ de inalta calitate pentru GPL. In ultimii 30 ani, Prins Autogassystemen este lider in dezvoltarea si productia instalatiilor GPL atat injectie secventiala cat si injectie directa. PRINS face parte din Westport Fuel Systems, fiind prezent in peste 70 tari cu solutii inovatoare si eficiente pentru o varietate de tipuri de motoare si tehnologiile acestora.
Motive pentru care sa alegeti instalatii GPL PRINS:


Lider la nivel mondial in dezvoltare si furnizare de componente de cea mai inalta calitate si sisteme alternative de combustibili

Fiabilitate dovedita in peste 30 ani de existenta

Inovatie- premii INPRO, premiul Automechanika pentru inovatie

Retea de service-uri la nivel international

Focus pe sustenabilitate

Instalatii GPL performante, testate si de catre echipe de Formula 1

Inovatia reprezinta centrul dezvoltarii instalatiilor GPL PRINS. Prins a dezvoltat unul din cele mai avansate sisteme GPL de pe piata. A fost dezvoltat de PRINS si a fost reproiectat complet pentru a se potrivi motoarelor moderne. Toate componentele utilizate in sistemul VSI indeplinesc cele mai exigente reglementari si standarde de certificare.


Denumirea VSI inseamna “Injectie secventiala de vapori”. Sistemul VSI se bazeaza pe principiul transformarii gazului petrolier lichefiat(GPL) in forma de vapori inainte de a-l injecta secvential in motor.


Pe langa alte teste, instalatiile GPL Prins sunt testate pentru emisiile de noxe, puterea si condusul in diferite conditi climatice. Instalatiile GPL sunt supuse la teste riguroase de durabilitate, caldura si frig.


Pentru testele finale de performanta, Prins utilizeaza chiar si echipe de Formula 1.


De ce PRINS sunt cele mai cercetate si performante instalatii GPL din lume pentru echiparea motoarelor cu injectie directa(FSI, TSI,GDI,TCE Ecoboost etc.)?


Prins VSI-DI (injectie directa) are cea mai diversificata gama de injectie directa!

Instalatiile GPL PRINS VSI-DI pentru autoturismele cu injectie directa au un aport de benzina ce nu depaseste 5% din totalul consumului!

Instalatii GPL PRINS disponibile in oferta Supergaz:


Instalatie GPL PRINS VSI 2.0 pentru autoturisme cu injectie secventiala indirecta 3-8 cilindri

Instalatie GPL PRINS VSI 3.0 DI pentru autoturisme cu injectie directa 3-8 cilindri

Instalatie GPL PRINS SILVERLINE pentru autoturisme 3-4 cilindri
Vezi mai multe detalii si cumpara
131 vizualizari Ilfov, Chitila, 18 Sep, 14:55