InLight - Scoala de actorie, teatru si film

InLight - Scoala de actorie, teatru si film

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Cursuri de actorie film si teatru.
Suntem InLight si iti multumim ca ne-ai dat ocazia sa iti aratam cate ceva despre scoala noastra. Ne-am nascut pe 11.11.2011 si de atunci peste 50 de grupe sau cca 400 de cursanti au absolvit cursurile InLight in peste 10 filme si 50 de premiere jucate la teatre precum Godot, UnTeatru, Teatrul de Arta.
Detalii suplimentare
Distribuim si antrenam actori in nenumarate proiecte din industria romaneasca de film, televiziune si advertising si suntem in parteneriat cu cele mai serioase agentii de casting din Romania si din strainatate.
Elevii nostri au jucat in peste 300 de proiecte de teatru, film si televiziune. Producem cu ei filme de scurt si lungmetraj. Ne mandrim cu lungmetrajul Illegitim, care a avut premiera la Berlinale Film Festival si a fost premiat in numeroase alte festivaluri din lume.

Suntem sustinuti de oameni din industrie care cred in calitate si in evolutia artei ca manifest cultural: Adrian Sitaru, Ioana Flora, Bogdan Dumitrache, Domnica Carciumaru. Avem o metoda unica si originala, dezvoltata in timp pe baza cercetarilor pe care le-am facut alaturi de cursanti.
9 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Iul 23; 15:25