3.500 €

Universitate, P-ta Rosetti, restaurant 180 locuri, Str. Sperantei

  • Suprafata utila 170 mp
  • Sp. comercial
  • Universitate - Teatrul Național ...8 min.
Bucuresti, 01 aug, 06:23

Descriere anunt

Universitate, P-ta Rosetti, restaurant 180 locuri, Str. Sperantei

Se inchiriaza imobil ce a functionat ca restaurant din 1991 pana astazi, foarte cunoscut in anii '90 si 2000, situat pe strada Sperantei, la intersectia cu Constantin Nacu, in imediata vecinatate a Pietei Rosetti si Universitate. Imobilul are deschidere de 39metri liniari, la trei strazi, fiind situat pe colt si este format din casa S+P+1 si curte libera TERASA- 90MP . In total sunt 210mp de teren, din care amprenta casei 120mp. In prezent casa este pregatita si functionala pentru restaurant cu o capacitate maxima de 180 locuri si dispune de linie completa de bucatarie, ( circuit complet - vesela-alimente-gunoi), camera frigorifica, depozitare, evacuare gunoi, 4 grupuri sanitare, inclusiv pe terasa, 3 saloane interioare mari, birou, vestiar, necesita doar o reamenajare spatiul suportand patru renovari radicale in perioada 1991-2011. Aceste renovari au inclus si schimbarea acoperisului, a instalatiilor sanitare , termice si electrice.

Avand in vedere ca deschierea este foarte mare, pot fi asigurate peste 10 locuri de parcare. Utilitatile sunt calibrate pentru functionarea la capacitate maxima a locatie, curentul fiind tras direct si individual din postul trafo, situat in imediata apropiere.

Pretul este discutabil si se accepta si variante, spre exemplu, vanzare sau asociere. Se ofera si perioada de gratie la inceput, in functie de suma investita in reamenajare si perioada contractuala.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
centrala termica
curent electric
Gaze
Parcare
Vitrina stradala

Acces

Statii metrou Timp
Universitate - Teatrul Național 8 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 18 min.
Stația Piața Romană 18 min.