1.800 €

Titulescu, Bucuresti

Sector 1, 19 mai, 00:20

Descriere anunt

Titulescu, Bucuresti

Proprietar inchiriez Spatiu Comercial Vladoianu 4 Primaria Sectorului 1 Titulescu stradal intersectie constructie 1990 anvelopat eliberat disponibil imediat. 100 mp gaze trifazic finisat spot alarma

Detalii suplimentare

Proprietar, inchiriez Spatiu Comercial Vladoianu nr. 4, vis-a-vis de Primaria Sectorului 1 de pe bdul. Titulescu , stradal in intersectie zona populata , constructie finalizata in 1990 si anvelopata recent, finisaje de calitate pretabila pentru magazin, reprezentanta, cabinete medicale , cosmetica , masaj sau birouri. Este situat in intersectie, zona populata, statii pentru transport in comun, standard de viata si civilizatie superior, bloc nou populat de persoane educate, solid si reabilitat. Magazinul este eliberat si disponibil imediat .

Acest spatiu comercial stradal are 100 mp fiind compartimentat cu doua sali majore de vanzare sau prestari, vestiar, 2 intrari, grup sanitar, filtru si birou, intrare pentru aprovizionare prin spatele blocului si ghena proprie, alarma, curent electric trifazic, centrala termica proprie, pardoseala marmura, plafoane casetate cu instalatie de iluminare cu spoturi, instalatie electrica si finisaje recente de calitate pretabila pentru magazin, cabinete medicale , cosmetica , masaj sau birouri dupa o minima renovare.

Vecinatati- Primaria sectorului 1, Liceul Ion Neculce, Sectia Politie 4, Guvern si alte multe institutii si societati comerciale importante. Vadul este deosebit de bun amplasarea la cativa metri de Primaria celei mai mari unitati administrative din Romania, mai precis Sectorul 1. Anterior a functionat ca si clinica veterinara si petshop.

Parcare -Generoasa in fata spatiului Comercial

Vecini – Societati comerciale selecte cu o clientela exclusivista.

0735777904

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Alarma
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat
Vad comercial
Vitrina stradala

Acces mijloace transport

Statii metrou Timp
Basarab (M4) 9 min.
Metrou Basarab (M4) 11 min.
Metrou Gara de Nord 1 - M1 15 min.

Statii STB Timp
Primăria Sector 1
65 86 ,105 ,205 ,282
2 min.
Bd. Banu Manta
182 ,282
4 min.
Bd. Ion Mihalache
205 ,282
6 min.
Petru Rareș
182 ,205 ,282
7 min.
Piața Ion Mihalache
7 min.
Dr. Constantin Caracaș
8 min.