Regim Hotelier Rin Grand Residence

40 €

Regim Hotelier Rin Grand Residence,

40 €
Descriere
apartamente de lux in incinta la Rin Grand Hotel. Va punem la dispozitie conditii echivalente celor din hotel la preturi mult mai avantajoase. Contactati-ne pt. mai multe detalii,
Detalii suplimentare
Pozele sunt reale din apartamente si reprezinta realitatea!
Pretul este 40 Euro/zi

-tranzit 3 ore/ 100 de lei

Apartamentele cu chirie in regim hotelier se afla in Bucuresti, zona Vitan, sector 4, aproape de zona Tineretului unde se afla si Sala Polivalenta.

Ca si puncte de interes langa zona de cazare se mai afla Spitalul Sfantul Ioan la 3 minute distanta de mers pe jos, Spitalul Bagdasar Arseni, spitalul Sfantul Luca, spitatul pentru copii Marie Curie, Sala Polivalenta, Palatul Copiilor.

Langa locatie se afla si o statia pentru autobuz 102, pentru transportul in comun. Cele mai apropriate statii de metrou sunt statiile de metrou Aparatorii Patriei si Mihai Bravu.

Apartamentul se afla in complexul rezidential Rin Grand Residence din incinta hotelului Rin Grand Hotel.

Acesta dispune de tot confortul pentru o sedere cat mai placuta in Bucuresti si beneficieaza de climatizare, uscator de par, baie spatioasa cu oglinda mare, masina de spalat, frigider, televizor LCD, internet WI-FI gratuit, prosoape lenjerie curata.

De retinut este faptul ca in interiorul hotelului unde se afla unitatea de cazare exista un supermarket deschis Non Stop, restaurante, cafenea, un centru SPA cu sala de fitness sauna si piscina contra cost, un salon de infrumusetare si o zona de shopping-gallery, iar in fata hotelului exista o statie de taxiuri.
2 vizite 25 Jan, 17:46
Statii metrou
Piața Sudului 40 min
Statii STB
102 , 124 Cartier Vitan-Bârzești 3 min
102 , 124 Complex Comercial Vitan-Bârzești 4 min
Anunt inactiv