2.144 €

Ploiesti

Ploiesti, 23 feb, 20:15

Descriere anunt

Ploiesti

Va prezint o hala industriala ce va fi gata maxim pe 1 Mai 2021 pe bulevardul Petrolului. Structura halei a fost facuta in anul 1989 si acum este in curs de modernizare,

Detalii suplimentare

Se vor folosi panouri sandwich pentru a inveli structura halei. Caracteristicile panourilor sunt urmatoarele: Grosime Tabla: 0.3mm interior si 0.35 mm exterior ; Tabla din otel zincat prevopsit , conform EN 10346 , EN 10143 si EN 10169-1. Microprofilari:STANDARD ; Miezul: spuma poliuretanica PUR ; Garnitura de etansare: confera o buna izolare termica si etanseitatea imbinarii ; Avantajele pe care le are o hala invelita cu aceste panouri sandwich sunt multe cum ar fi: izolatie termica foarte buna, intretinere usoara, rezistenta ridicata la cutremur, intretinere usoara si costuri reduse. Toate instalatiile vor fi schimbate mai ales cele automate de stingere si cele prevazute pentru evacuarea de fum si gazelor fierbinti produse in timpul incendiilor. Pentru a acoperi toate reglementarile impuse de cei de la ISU la 10 metri este prevazut si un put de mare adancime pentru a acoperi in intregime debitul de apa in caz de incendiu.

Aceasta hala este foarte buna mai ales ca are o inaltime de 15 ml si va fi un spatiu de depozitare mult mai mare. Exista deja platforma betonata pentru trafis greu, spatiu indestulator pentru a manevra usor un tir, locuri de parcare in jur de 10.

Se cauta un potential chirias care va dori cel putin un contract de 24 luni.

Pentru alte detalii rog a ma contacta.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Aer conditionat
Apa
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Parcare