1.590 €

Pantelimon, Bucuresti

Bucuresti, ieri, 15:27

Descriere anunt

Pantelimon, Bucuresti

inchiriere spatiu comercial cu o suprafata utila de 77,86 mp, vitrina de 7 ml, clasa energetica C, situat la parter de bloc, pe Sos. Pantelimon, zona cu o densitate mare de populatie, cu vad comercial

Detalii suplimentare

Oferim spre inchiriere spatiu comercial avand o suprafata utila de 77,86 mp, amplasat la parter de bloc, pe una din principalele artere comerciale ale capitalei, cu o densitate mare de populatie. Eficienta energetica - clasa C, consumul total specific de energie primara este de 218 iar indicele de emisii echivalent CO_2 este de 44,74.

Spatiul este amplasat pe Sos. Pantelimon nr. 354, zona de retail in continua dezvoltare, artera beneficiind de trafic auto si pietonal intens in tot timpul saptamanii si pe tot parcursul zilei. Activitatea comerciala aferenta zonei este, in principal, de proximitate cu specific adresate rezidentilor zonei. Un aspect important este si faptul ca spatiul este amplasat la o distanta de 170 m de linia de tramvai 55 si la o distanta de 140 m de liniile de autobuz 104 si 243.

Detalii spatiu:

Suprafata totala : 77,86 mp;

Vitrina: aprox. 6,9 ml;

Vecinatati:

Centrul Comercial Esplanada;

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon;

Mijloace de transport:

Autobuz: liniile 104, 243;

Tramvai: linia 55;

Utilitati: energie electrica, apa, canalizare;

Disponibilitate: imediat;

Pret inchiriere: 1.590 EUR+TVA.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
Apa
curent electric
Grup sanitar
Vad comercial
Vitrina stradala

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Republica 15 min.
Metrou Costin Georgian 16 min.