600 €

Otopeni Pipera vila pt party evenimente piscina

Descriere anunt

Otopeni Pipera vila pt party evenimente piscina

cea mai frumoasa locatie de petreceri. Inchiriez locatie de lux in Baneasa, Otopeni, Balotesti, Pipera, Therme DN1. Avem piscina exterioara, jacuzzi interior, gratar profesional, mansarda, poze reale.

Detalii suplimentare

Se inchiriaza vila 400mp si curte de 1100mp cu piscina pentru onomastici , majorate , , botezuri , filmari , evenimente de orice tip , regim hotelier . Pret de la 3000lei Pt 30-40 persoane Pt o zi . sunati Pt detalii 0720424286 !

Prin urmare, patrunzi in curte pe aleea ce se opreste in fata intrarii principale dar si a garajului destinat masinii personale. In spate se deschide o curte pavata cu alei ce conduc spre piscina, foisor si gratar, un loc special in care iti poti petrece in tihna timpul liber, impreuna cu familia si prietenii.

Din curte poti patrunde in casa ori prin holul principal, ori prin terasa din fata unei bucatarii imense cu insula centrala si amenajata din toate punctele de vedere astfel incat sa ai la indemana toate cele necesare, inclusiv o zona de dinning.

Revenind la holul principal, de aici se face accesul in livingul generos, elegant, luminos, in dormitorul de oaspeti, in baia ce deserveste parterul sau in camera tehnica in care se gaseste centrala pe gaz ce asigura confortul casei in anotimpul rece.

Urcand pe scara eleganta, placata cu parchet triplu stratificat si marginita de balustradele din lemn si inox, ajungi in holul de la primul nivel unde vei gasi, rand pe rand:

- dormitorul matrimonial imens, frumos amenajat, cu baie proprie cu jacuzzi;

- un dormitor delicios pentru copii, pictat tematic in culorile vesele ale animatiei Ice Age, atat de indragita atat de cei mici cat si de adulti;

- un al treilea dormitor suficient de spatios si decorat in nuante calde;

- o baie eleganta cu cabina de dus ce deserveste etajul 1;

- o camera-dressing spatioasa, amenajata cu dulapuri mari, rafturi si sertare, deosebit de utila.

Utilizand urmatoarea scara ce porneste din hol, ajungem in mansarda absolut superba, un spatiu destinat familiei si prietenilor, atat in zilele ploioase cat si in iarna care te "alunga" in locuri intime si care ofera o atmosfera calda, relaxanta. O canapea de rachita impletita cu perne moi, un bar la care poti servi bautura preferata, masa de minifotbal, masa de ping-pong sunt cateva dintre elementele imbietoare ale delicioasei incaperi. La acest decor se adauga terasa imensa in care te poti delecta cu imaginea lacului de peste drum.