Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
35 RON
Ilfov 17 Iun. '24 (08:01)
...
100 €
Bucuresti 18 Iun. '24 (11:42)

Anunt inactiv

Locuri de parcare ultracentral Splaiul Unirii 80

Locuri de parcare ultracentral Splaiul Unirii 80.

Descriere
Inchiriez 2 locuri de parcare la Splaiul Unirii nr. 80, central Bucuresti. Siguranta video, disponibil pe termen lung. 150 EUR/luna, discounturi pentru plati in avans,

Sunteti in cautarea unei solutii de parcare usoara si sigura pentru angajatii dumneavoastra sau pentru dumneavoastra?

Oferim spre inchiriere 2 locuri de parcare, situate la cativa pasi de birourile din centrul Bucurestiului, pe Splaiul Unirii nr. 80.

Beneficiile Oferite:

Locatie Centrala: Amplasate perfect in inima agitata a Bucurestiului, la doar cateva minute de mers pe jos de principalele birouri, oferind acces facil si economisind timp pretios.
Siguranta Garantata: Bucurati-va de linistea sufleteasca, deoarece fiecare loc de parcare este monitorizat continuu prin supraveghere video, asigurand siguranta vehiculului dumneavoastra.
Disponibilitate pe Termen Lung: Aceste locuri sunt disponibile pentru inchiriere pe termen lung, de la 3 la 12 luni, cu optiuni de reinnoire, fiind ideale pentru navetistii obisnuiti.
Preturi Competitive: Inchiriati fiecare loc pentru doar 150 EUR pe luna. Reduceri disponibile pentru platile in avans.
Rezervati Acum!
Asigurati-va locul astazi si simplificati naveta zilnica. Bucurati-va de comoditatea si siguranta propriului loc de parcare in centrul Bucurestiului. Ideal pentru profesionisti si afaceri care cauta solutii de parcare premium.
900 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 13 Iun. '24 (13:39)
Anunt inactiv