2.500 €

Glina, Ilfov, DN-CB 316, Centrul Logistic Olympia

Glina, azi, 04:15

Descriere anunt

Glina, Ilfov, DN-CB 316, Centrul Logistic Olympia

Hala 422mp cu h 6m si platforma exterioara 200mp 2.500 eur+TVA - acces facil de pe DN, se poate ajunge cu usurinta venind si din centrul Bucurestiului (max 15 min. din Piata Unirii indiferent de ora)

Detalii suplimentare

Hala care poate fi utilizata pentru depozitare, logistica sau productie este reprezentat de o cladire separata si individualizata in interiorul Complexului Logistic Olympia, fiind cea mai recenta constructie a acestui complex logistic, construita in anul 2010.

Hala are suprafata de 422 mp, inaltimea de 6 m si a fost construita pe un singur nivel. Constructia in sine este realizata dintr-o structura metalica constituita din stalpi metalici pe care se reazema grinzi si ferme metalice, sprijinite pe un planseu din beton armat, peretii exteriori si acoperisul sunt realizate din panouri poliuretanice termoizolante tip sandwich.

Facilitati curente existente in spatiu:

- 2 usi electrice actionate automat pentru acces auto incarcat – descarcat marfa;

- lumina naturala;

- infrastructura pentru telefonie si internet;

- conexiune trifazica;

- birou interior pentru receptie marfa;

- sistem P.S.I. compus din: detectoare de fum; hidranti exteriori; rezervor subteran pentru inmagazinarea apei; centrala detectie si semnalizare incendii;

- contract de service incheiat cu o firma autorizata si specializata in intretinerea si reparatia instalatiilor si dispozitivelor de stingere a incendiilor;

- platforma exterioara betonata, proprie – aproximativ 200 mp.

Exista posibilitatea inchirierii in incinta aceluiasi complex logistic si a unor spatii de birouri dispuse pe 2 nivele, etaj 1 si etaj 2. De asemenea exista disponibil un spatiu comercial aflat la parter chiar in proximitatea spatiului de depozitare, pozitionat la doar cativa metri de intrarea in incinta complexului. Spatiile de birouri insumeaza aproximativ 300 mp existand disponibile atat individuale cu diverse suprafete cat si spatii mai mari partajate compuse dintr-o serie de birouri, unele comunicand intre ele. In aceasta situatie se va face o oferta personalizata pentru intreg pachetul de spatii.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare
curent electric
Parcare

Acces mijloace transport


Statii STB Timp
Șoseaua de Centură
223
6 min.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!