2.200 €

Vila superba 4 camere Timpuri Noi, locuinta, birou

  • Suprafata 170
  • Curte 176
  • 4
  • Mobilata partial
  • Utilata
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...13 min.
Bucuresti, 04 iul, 16:15

Descriere anunt

Vila superba 4 camere Timpuri Noi, locuinta, birou

Avem placerea sa va prezentam spre inchiriere o superba vila construita in anul 2010, situata intr-o zona linistita de case si vile din zona Timpuri Noi, dispusa pe 3 nivele ce se remarca prin arhitectura mediteraneana, spatiul bine distribuit si camerele luminoase.

Parterul este compus din: living foarte generoas si luminos ce se deschide spre terasa din spatele casei, bucatarie deschisa modern mobilata si complet echipata, grup sanitar. La etajul 1 regasim 2 dormitoare deasemenea foarte luminoase si aerisite, fiecare avand spatii generoase de depozitare, o baie cu cada si o debara. La etajul 2 se afla un open space de 22 mp, in care se poate amenaja un dormitor sau un birou, o baie cu dus si o superba terasa semiacoperita.

Curtea libera se imparte intre terasa cu spatiu de luat masa si gradina racoroasa frumos amenajata cu plante si conifere vesnic verzi.

Prin disounerea ei, vila este ideala pentru viata de familie dar si pentru sediul unei firme ce necesita un spatiu elegant care sa ofere prestanta si se inchiriaza semimobilata, asa cum reiese din pozele prezentate.

In imediata vecinatate se afla noile cladiri de business Timpuri Noi Square, universitatile Nicolae Titulescu si Dimitrie Cantemir, scoli si gradinite, banci, supermarket-uri, Parcul Tineretului (10 minute), mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Aer conditionat
Gaze
Canalizare

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 13 min.