1.500 €

Pache Protopopescu metrou Iancului, vila p+m+curte

  • Suprafata 120
  • Curte 60
  • 5
  • Nemobilata
  • Neutilata
  • Piata Iancului ...8 min.
Bucuresti, 16 apr, 00:00

Descriere anunt

Pache Protopopescu metrou Iancului, vila p+m+curte

vila p+m+curte 2min. metrou Iancului, parter+mansarda+curte, renovata 2018, 2 gr. sanitare, finisaje de lux, posibilitate compartimentare masarda, pretabil cabinet avocatura, notariat, birou, show-room, ac, centrala proprie,

Detalii suplimentare

Agentia Imobiliara Complex Imobiliare va propune spre inchiriere o vila deosebita,renovata total in 2018 cu finisaje de cea mai inalta calitate pretabila pentru birouri,show-room,cabinet notarial,avocatura,cabinet stomatologic,veterinar etc.

Vila este dispusa pe parter si mansarda,are o curte primitoare cu sistem de degivrare pe timp de iarna in care incap lejer 3 masini,3 camere la parter + grup sanitar+ spatiu tehnic si o mansarda generoasa cu un grup sanitar,incalzire in pardoseala,poarta acces pe telecomanda.

Casa se poate si compartimenta la cerere,are 3 aparate de aer conditionat,centrala proprie,incalzire in pardoseala si contorizare individuala.

Pozitionarea excelenta la doar 2 minute de Metrou Iancului face din aceasta casa locul ideal pentru angajati si manageri deopotriva.

Spatiul se inchiriaza cu Contract ANAF.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Alarma
Canalizare
Internet
Optiuni exterior
Gradina
Curte amenajata
Curte pavata
Porti electrice

Acces

Statii metrou Timp
Piata Iancului 8 min.
Obor 17 min.