3.700 €

Domenii, monument istoric 7 camere, pretabil birouri, 350mp

  • Suprafata 350
  • Curte 180
  • 7
  • Nemobilata
  • Neutilata
Bucuresti, 17 oct, 15:55

Descriere anunt

Domenii, monument istoric 7 camere, pretabil birouri, 350mp

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere vila in zona Domenii, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita.

Casa dispune de 7 camere, finisate dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilat, imbinand stilul modern si confortul, asa ca va asteptam sa va mutati sediul intr-o casa - monument istoric. Veti gasi aici 7 camere, 3 bai, bucatarie mobilata si utilata, 2 bacoane si un open space la mansarda. Casa este decomandata, avand o suprafata utila de 350mp, perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada.

Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, casa dispune de centrala proprie cu incalzire prin calorifere si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locurile de parcare din fata proprietatii sunt menite sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri, hipermarketuri (atat magazine stradale, Mega Image) si restaurante.

Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat: sunt cateva dintre beneficiile acestei vile, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.