1.700 €

Cotroceni

  • Suprafata 200
  • Curte 100
  • 4
  • Nemobilata
  • Utilata
  • Metro M1 Izvor ...14 min.
Bucuresti, 17 iul, 11:10

Descriere anunt

Cotroceni

inchiriere corp de casa D+P+M consolidat/renovat, camere inalte, luminoase, 221mp suprafata totala, 100mp curte, bucatarie utilata, camera de zi 40mp cu iesire spre terasa, centrala termica proprie.

Detalii suplimentare

In Cotroceni, cartier special al Bucurestiului, plin de case frumoase, restaurante, ceainarii  si terase umbrite, este disponibila spre inchiriere o proprietate imobiliara dispusa pe demisol, parter si mansarda potrivita pentru birou sau rezidenta.

Proprietatea este formata dintr-un corp de casa cu o suprafata utila totala de 221mp si 100mp de teren in proprietate. Farmecul locuintei este dat de camerele spatioase, bine luminate si accesul catre o curte comuna si o terasa proprie. 

Proprietatea a fost consolidata in 2004 si acoperisul a fost schimbat integral. Finisajele interioare sunt de buna calitate, totul a fost schimbat: usile, ferestrele, parchetul, baile si bucataria, toate sunt noi. Casa dispune de centrala termica proprie, amplasata de demisol.

Parterul locuintei este desfasurat pe o suprafata utila de 73mp si este compus dintr-o camera de zi spatioasa de aproximativ 40mp, cu acces catre o frumoasa terasa. Tot la parter, regasim bucataria mobilata si complet utilata si o baie generoasa. Holurile de acces sunt largi si elegante.

Mansarda casei este compusa din 2 camere, de 40mp si de 13mp si o baie mare cu cada. Dormitorul matrimonial in suprafata de 40mp are acces catre o camera mansardata de 21mp ce poate fi dressing, camera de joaca sau birou.

Demisolul in suprafata utila de 50mp este format in cea mai mare parte din spatiu deschis plus un spatiu delimitat unde  poate fi o baie.

Pentru mai multe detalii, va rog, sa ma contactati!

Poprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.

Comisionul este 0% pentru chirias.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
2+ gr. sanitare
Living
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Canalizare
Internet
Terasa

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Izvor 14 min.