Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
3.800 €
Bucuresti azi; 12:21

Anunt inactiv

Baneasa: Dobrogeanu Gherea - Garlei Comision 0%

2.300 €

Baneasa: Dobrogeanu Gherea - Garlei Comision 0%

2.300 €
Caracteristici
Suprafata 240 Curte 500 6 Mobilata Utilata
Optiuni interior: Alimentare apa Centrala 2+ gr. sanitare Living Aer conditionat Gaze Canalizare Internet Terasa
Optiuni exterior: Gradina Curte amenajata Garaj
Descriere
P+1+M cu 6 camere, curte 500mp, garaj, terase superbe, intimitate deplina, totul la doar cateva minute de toate punctele de interes din Nordul Capitalei. Comision 0%

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, o vila P+1+M, amplasata intr-una dintre cele mai cautate si active zone ale Nordului Capitalei, in cartierul Baneasa, cu acces din strazile Dobrogeanu Gherea si Garlei, ferita de zgomotul traficului, dar cu acces imediat la Promenada Lacului Baneasa si la Bd. Aerogarii si Bd. Ion Ionescu de la Brad, cu acces foarte facil catre toate punctele de interes ale Nordului: scoli, mall Baneasa si mall Promenada, centre de birouri, clinici, restaurante si cafenele, centre comerciale, mijloace transport in comun si multe altele, totul in cea mai vibranta zona a Capitalei.

Vila impozanta cu 5 dormitoare si o zona de zi foarte mare beneficiaza de o curte superba cu vegetatie matura, carora li se adauga atat terasa inchisa, cat si terasa deschisa, pentru a beneficia de zona verde tot timpul anului, este complet mobilata si utilata si pregatita sa isi primeasca noii locatari, fiind destinata persoanelor aflate in cautarea unei locuinte care asigura nu doar confortul unei case generoase, ci un stil de viata aparte oferit de libertatea asigurata de terasele si curtea cu zone de recreere, spatiu de servit masa si zona barbeque, toate acestea la 3 minute mers pe jos de faleza-promenada a Lacului Baneasa si cu acces rapid catre zona si parcul Herastrau. Exista posibilitatea parcarii autoturismelor atat in garaj, cat si in curte, dar si pe strada.

Locatia imobilului este avantajoasa persoanelor aflate in cautarea unei locuinte in zona exclusivista de nord a Capitalei, intr-un cartier aerisit si linistit, totodata cu acces facil la toate punctele de interes din nordul si centrul Capitalei.

Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest imobil, la inchirierea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!
98 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 13 Iun. '24 (12:39)
Statii metrou
Statii STB
112 , 148 , 149 , 205 , 261 Bioterra 4 min
Complex Comercial 7 min
112 , 148 , 149 , 205 , 261 Brodină 11 min
Evolutia preturilor imobiliare in Baneasa
se incarca..
Anunt inactiv