450 €

Barbu Vacarescu, Floreasca, apartament la prima inchiriere

  • Suprafata utila 50 mp
Bucuresti, 17 mai, 08:01

Descriere anunt

Barbu Vacarescu, Floreasca, apartament la prima inchiriere,

Catoma Real Estate va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere si dependinte in zona Barbu Vacarescu - Floreasca, in imediata vecinatate a Centrului Comercial Promenada.

Imobilul din care face parte, ca si o anexa independenta a acestuia, este o casa din caramida si beton desfasurata doar pe parter, aflata intr-o zona de case cu regim mic de inaltime si cu acces din Soseaua Fabrica de Glucoza.

Apartamentul ce se ofera spre inchiriere se afla la parter, detine o curticica de aproximativ 4 mp la intrare si are o suprafata utila aproximativa 50 mp.

Acest spatiu se preda viitorilor chiriasi mobilat si utilat asa cum apare el in pozele de prezentare.

Finisajele sunt alese cu gust si sunt de buna calitate, apartamentul este curat si igienizat si se afla la prima lui inchiriere.

Proprietatea beneficiaza de centrala termica, mobilierul este nou si este dotat cu TV, aer conditionat, masina de spalat rufe, combina frigorifica, cuptor cu microunde, plita si cuptor electric.

Locatia este una ideala pentru persoanele ce isi desfasoara activitatea porfesionala in zona si are in proximitate moderne centre de afaceri - zona corporate - business, parcul Verdi, complexul Caro cu centrul pentru agrement Word Class, statia de metrou Aurel Vlaicu, multiple mijloace de transport in comun, Mega Image, etc.

Apartamentul este liber si disponibil pentru mutare imediata si dorim sa sublinem faptul ca ne aflam la prima lui inchiriere.

Proprietarul ofera transparenta si solicita seriozitate.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea si reprezentarea Catoma Real Estate, Broker exclusiv - Raluca TIMOFTI