Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
10 €
Bucuresti 13 Iun. '24 (08:03)
...
380 €
Bucuresti azi; 11:26
...
1.200 €
Bucuresti azi; 11:39
...
480 €
Bucuresti 21 Iun. '24 (08:03)

Anunt inactiv

Aviatiei, Pipera, cartier Henri Coanda

500 €

Aviatiei, Pipera, cartier Henri Coanda,

500 €
Caracteristici
Suprafata utila 82 mp Birouri
Descriere
proprietar bl. 2022, parter, 2 cai acces, statie STB, loc parcare. Ap. cu 2 cam., centrala proprie, AC, baie completa. Blocul se afla pe Bd. Mircea Veroiu acces Baneasa, str. Biharia sau Campul Pipera,

Propietar. Apartamentul cu doua camere este situat intr-un cartier linistit, cu o pozitie excelenta fata de zona de Nord a Bucurestiului. Blocul este finalizat in anul 2022, iar apartamentul este situat la parterul blocului. Cartierul este foarte mare, in plina dezvoltare, aerisit, cu gradini mari si spatii de joaca. Accesul in cartier se face prin doua cai de acces, statia de STB este vis-a-vis de imobil, iar pe lateralul blocului exista locuri de parcare disponibile la discretie (peste 100).

Apartamentul este dotat cu centrala proprie, ac, baie completa, dormitor mobilat in stil scandinav, mobila de bucatarie achizitionata recent, birou si scaun de birou, canapea, masa de cafea si dulapuri de depozitare.

Apartamentul are dimensiuni generoase, camerele sunt mari si luminate natural pe tot parcursul zilei. Imobilul se poate inchiria fie ca in poze, fie gol pentru un birou,spatiu comercial in functie de necesitatile dvs.

Exista si boxa privata la subsol aprox 10mp

Apartamentul se poate viziona oricand, pe baza unei rezervari telefonice in prealabil. Acesta este pozitionat pe Bd. Mircea Veroiu (cu acces dinspre Campul Pipera sau dinspre Str. Biharia).
256 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 13 Iun. '24 (14:54)
Statii metrou
Aurel Vlaicu 48 min
Statii STB
Drumul Nisipoasa 2 min
Cartier Henri Coandă 4 min
Anunt inactiv