Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.300 RON
Bucuresti 17 Iun. '24 (12:15)
...
2.000 RON
Bucuresti 20 Iun. '24 (13:21)
...
1.350 RON
Bucuresti 17 Iun. '24 (16:43)

Anunt inactiv

Virtutii Orsova

320 €

Virtutii Orsova

320 €
Caracteristici
Suprafata 43 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Repartitoare Aragaz Frigider Liber Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Reabilitat termic
Descriere
garsoniera decomandata de aproximativ 43 mp este situata la etajul 7 al unui imobil construit in regim de inaltime P+8 in anul 1987, amplasat pe soseaua Virtutii, in dreptul statiei de tramvai Orsova.

Compania de property management RENT MY HOME va propune spre inchiriere, prin reprezentare exclusiva a proprietarului si fara comision din partea chiriasului, o garsoniera spatioasa situata in zona Orsova - Lujerului.

Garsoniera decomandata de aproximativ 43 mp este situata la etajul 7 al unui imobil construit in regim de inaltime P+8 in anul 1987, amplasat pe soseaua Virtutii, in dreptul statiei de tramvai Orsova (linia tramvai 41). Este compusa din: hol de acces cu spatii pentru depozitare, camera luminoasa open space cu o bucatarie mobilata si utilata complet, un pat matrimonial, dulapuri, birou, o baie prevazuta cu cada si un balcon inchis cu geamuri termopan.

Mobilierul este practic si ofera multe spatii de depozitare, iar electronicele si electrocasnicele includ: masina spalat rufe, combina frigorifica Arctic, aragaz cu cuptor Arctic si hota.

Incalzirea si apa calda sunt asigurate de sistemul de termoficare al orasului, rezultand costuri de intretinere foarte scazute. Suplimentar, in baie este montat un boiler electric pentru apa calda. Aparatul de aer conditionat de 12.000 BTU montat in camera asigura racirea intregii case. Internetul de mare viteza prin fibra optica si cablul TV sunt deja instalate prin compania Digi.

In imediata apropiere se afla numeroase magazine si diverse mini-marketuri, scoli, gradinite, restaurante, piata, precum si Lacul Morii, un loc perfect pentru relaxare sau activitati fizice. Zona este usor accesibila prin intermediul liniilor de transport in comun (linie tramvai 41), a statiei de metrou Petrache Poenaru, situata la aproximativ 10 min de mers pe jos si a statiei de metrou Lujerului la 25 min de mers pe jos.

Se percepe o luna de chirie cu titlu de garantie. Doar contract pe termen lung, minim 1 an de zile. Fara comision de inchiriere!

www.rentmyhome.ro
342 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 08 Iun. '24 (12:18)
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..
Anunt inactiv