390 €

Universitate, Iancului, Pache Protopopescu

  • Suprafata 55 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Piața Iancului ...5 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 01 feb, 07:10

Descriere anunt

Universitate, Iancului, Pache Protopopescu

Proprietar, ofer spre inchiriere un apartament cu 2 camere, etaj 2/3, in zona centrala, pe bulevardul Pache Protopopescu, reamenajat complet, situat la o statie de metroul Piata Iancului.

Detalii suplimentare

Proprietar, ofer spre inchiriere un apartament cu 2 camere, etaj 2/3, in zona centrala, pe bulevardul Pache Protopopescu, un cartier boem, sigur si linistit din centrul Capitalei, aproape de cafenele si restaurante elegante, de traditie, cu acces facil catre Universitate.

Apartamentul este reamenajat complet, situat la o statie de metroul Piata Iancului, aproape de Parcul National si este la prima inchiriere. Designul interior deosebit pastreaza atmosfera interbelica, fiind totodata original si functional, cu amenajari moderne care sporesc confortul locuintei. Baia dispune de dus walk-in cu perete din sticla securizata cromata Beloya, geam de aerisire, baterie Grohe de dus cu 6 functii si baterie de lavoar cu functie de bideu, totul este nou. Bucataria este nou amenajata, cu mobila din MDF beige, cu aspect modern dar si pe deplin functional. Biroul dispune de biblioteca cu carti de profil medicina si beletristica, la dispozitia persoanei care va locui in acest apartament.

Cele 2 camere cu suprafata utila de 55 mp sunt complet mobilate si ofera toate functionalitatile necesare: centrala termica, frigider, aragaz, hota, masina de spalat, TV smart nou, aspirator, fier si masa de calcat, uscator de rufe.

Apartamentul dispune de living, dormitor mare, birou, baie, bucatarie, hol de acces si balcon cu dispunere spre spate, catre o zona linistita. Se gaseste cu usurinta loc de parcare in proximitate.

Se ofera spre inchiriere mobilat/utilat, asa cum apare in poze. Pretul de inchiriere este de 390 Euro/luna pe termen lung.

Nu se accepta animale de companie si fumatul nu este permis in apartament!

Nu acord comision de intermediere.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Piața Iancului 5 min.
Metrou Obor 18 min.