Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
400 €
Bucuresti 14 Iun. '24 (17:33)
...
Bucuresti azi; 09:48
...
380 €
Bucuresti 15 Iun. '24 (16:42)
...
450 €
Bucuresti 17 Iun. '24 (18:05)

Anunt inactiv

Spaliul Unirii Inchiriere apartament complet mobilat, utilat si loc de parcare!

650 €

Spaliul Unirii Inchiriere apartament complet mobilat, utilat si loc de parcare!

650 €
Caracteristici
Suprafata 57 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Aer conditionat Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Lift M 6 min.
Descriere
Tip tranzactie: Inchiriere, Apartament, Zona: Splaiul Unirii Nr. 253-255, Complex SouthGarden Residence Splai, Pret de inchiriere: 650,-EUR, Compartimentare: decomandat, Etaj: 5/6, Lift, Numar camere: 2, Bai: 1, Suprafata desfasurata cu terasa: 64,26 mp, Suprafata utila: 57,56 mp, Suprafata terasa 6,70 mp, Anul constructiei: 2019, Incalzire: central proprie. Garantie: 650,-eur. Perioada minima de inchiriere 12 luni
Facilitati:

- amplasament excelent langa parcul Tineretului si statia de metrou Mihai Bravu
- acces in complex din doua strazi
- complet mobilat si utilat
- terasa cu vedere panoramica neobturata spre oras
- arhitectura moderna
- materiale si finisaje de foarte buna calitate
- centrala proprie
- complex cu curte ingradita
- loc de parcare suprateran

COMISION 0% CHIRIAS! Daca ai luat deja decizia de a te muta intr-un complex nou de apartamente dintr-o zona centrala a Bucurestiului, cu finisaje de calitate, spatii generoase, o terasa cu un apus incredibil, mobilat complet si utilat, plus un loc de parcare, ai gasit ocazia perfecta.
In anul 2019 s-a dat in folosinta ansamblul residential SouthGarden Residence Splai, un proiect aparte dezvoltat pe Splaiul Unirii aproape de Parcul Natural Vacaresti, Parcul Tineretului si statia de metrou Mihai Bravu. Complexul are o comunitate privata de apartamente, spatii verzi, o curte ingradita, monitorizare video si porti automate catre ambele cai de acces, spre Splaiul Unirii cat si spre strada adiacenta din spate, strada ce face legatura cu bulevardul Mihai Bravu. Blocul are sase etaje, cu ultimul etaj retras, doua scari si locuri de parcare subteran cat si suprateran, desfasurate pe lateral in curtea complexului.
Este un apartament comfortabil si luminos are o vedere panoramica uimitoare catre Vest, iar apusul pe care il admiri cel mai bine de pe terasa, va fi unul din momentele tale preferate ale zilei atunci cand ajungi acasa. Apartamentul are o impartire decomandata, o suprafata utila de 57,56 mp(64,26 mp cu tot cu terasa) si este compus dintr-un hol principal ce face legatura cu livingul, bucataria(inchisa), dormitorul si baia.
Si ca sa descriem interiorul locuintei chiar daca poate ati inteles cum arata si din poze, putem sa detaliem ca suprafetele fiecarei incaperi sunt generoase, cu un living incapator ce face legatura cu terasa, o bucatarie inchisa cu spatiu de luat masa, un dormitor intim si comfortabil plus o baie cu cada deosebit amenajata. Incalzirea locuintei si apa calda sunt generate de centrala proprie de apartament Buderus dotata cu sistem de protectie si stabilizator de tensiune.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, utilat si include mobilierul din baie, mobilierul din bucatarie si electrocasnicele: frigiderul Bosh, cuptorul, plita cu inductie/gaz si hota toate Electrolux, masina de spalat vase Bosch, aer condtionat Samsung, masina de spalat rufe AEG cu uscator, filtru de apa eSpring Amway, stabilizator UPS pentru centrala Buderus.
Pentru cei care sunt interesati si de parcarea unui autoturism, este disponibil un loc de parcare suprateran chiar in fata apartamentului.
Daca te afli in cautarea unui apartament bine pozitionat care se afla la prima inchiriere, nu ezita sa ne contactezi pentru a programa o vizionare, intrucat acest apartament este disponibil imediat dupa vizionare!
219 vizualizari Bucuresti 11 Iun. '24 (17:34)
Statii metrou
Mihai Bravu 6 min
Timpuri Noi 23 min
Dristor 1 31 min
Statii STB
223 Pod Mihai Bravu 6 min
223 Piscul Răchitei 8 min
Pasaj Mihai Bravu 8 min
133 , 223 , 312 , 313 , 381 Bulevardul Tineretului 10 min
1 124223 Peneș Curcanul 10 min
Mihai Bravu 13 min
Evolutia preturilor imobiliare in Vitan
se incarca..
Anunt inactiv