Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
270 €
Bucuresti 13:34
...
360 €
Bucuresti 08:20
...
320 €
Bucuresti 14:07
...
330 €
Bucuresti 11:52

Anunt inactiv

Prelungirea Ghencea, sect. 6 Avangarde Rezidential

390 €

Prelungirea Ghencea, sect. 6 Avangarde Rezidential

390 €
Caracteristici
Suprafata 61 mp Decomandat Mobilat Utilat
Descriere
apartament cu 2 camere, etaj 1/3, cu toate utilitatiile, linistit, spatios, luminos, aerisit, calduros iarna, cu loc de parcare, disponibilitate imediata
Detalii suplimentare
Daca va doriti un loc cu toate utilitatiile, linistit, spatios, luminos, aerisit, calduros iarna, avand inclusiv loc de parcare chiar langa scara, va prezentam mai multe detalii:

Apartamentul este decomandat si e situat in Avangarde Rezidential la etajul 1/3, cu 8 apartamente pe scara, vis-a-vis de Cartierul Latin, intr-o zona linistita. Are 2 balcoane, ambele fiind inchise cu termopan. Bucataria este spatioasa si inchisa, pentru evitarea mirosurilor in celelalte camere, cu acces intr-un balcon. Din camera se poate intra in cel de-al doilea balcon.

Dressingul este foarte generos, cu o lungime de 350 cm, fiind compartimentat pentru orice tip de haine, inclusiv stative dedicate pantalonilor, pentru a nu se sifona. Sub pat in camera sunt compartimente unde se pot stoca perne, plapuma sau chiar si incaltaminte extrasezon. Canapeaua este extensibila si are de asemenea doua spatii pentru depozitare. Baia are masina de spalat, iar aerisirea se face direct afara printr-o fereastra mare.

Are toate utilitatiile: apa, aer conditionat, centrala termica pe gaz, canalizare, tv, internet, interfon, inclusiv masina de spalat vase in bucatarie. Blocul e din caramida poroterma si are izolatie de 10 cm si pe alocuri 20 cm. Termopanul este Salamander cu 7 camere. Consumul la gaze iarna este redus intrucat, fiind la etajul 1, sunt vecini sus-jos-stanga-dreapta.

Ferestrele sunt foarte mari, situate pe est si vest. Dimineata camera e luminoasa, iar dupa masa sufrageria, soarele contribuind la incalzire si iarna. Inaltimea camerelor este de 290 cm, peste medie, ceea ce-l face si mai aerisit. Are 61 mp. Parcarea este privata, incapatoare, chiar langa scara, avand optiunea de blocator si e inclusa in pret.

Exista asociatie de proprietari. Contorul de apa este wireless, iar citirea se face automat. Vecinii sunt de treaba, iar in cartier sunt multi copii. Acestia se joaca in spatiul dintre blocuri, destul de generos, (distanta intre blocurile fata in fata fiind de 25 m), cat si in parculetul din capatul complexului, fara a ajunge direct in strada principala. Apartamentul este proaspat varuit cu Kober cu ioni de argint impotriva microbilor, benefic mai ales pentru copiii mici. Apartamentul se preteaza si pentru persoanele care doresc o zona de blocuri mai aerisita si linistita. Este disponibil imediat, fiind in proprietate privata.


Peste strada sunt: Mega Image, Farmacie, Penny, Florarie, Aprozar, Coafor, Pizza, Restaurante, Pepco spre centura etc. Lidl e putin mai jos la cateva minute de mers cu masina. Exista cateva gradinite aproape: Rose Mary, Georgi, St. Andrew, Nicholas, Wonderland, 230, 218 etc. Transportul se poate face si cu autobuzul sau maxi taxi, avand statie langa Cartierul Latin.

Se va plati o luna in avans. Suntem o familie de oameni de incredere si acelasi lucru ni-l dorim si din partea viitorilor chiriasi.

Aspecte de avut in vedere:

- Ca la orice bloc de locuinte, se pastreaza orele de liniste: 22:00 - 08:00 si 13:00 -14:00
- Nu se fumeaza in camere, doar in bucatarie sau in balcoane
- Nu se accepta animale in apartament

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie.
Optiuni interior
Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Masina de spalat Termopan Cablu Renovat Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
328 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 02 Jun, 15:45
Statii metrou
Statii STB
122 Cartierul Latin 5 min
122 Complex Cartier Latin 8 min
Prelungirea Ghencea 350 8 min
Prelungirea Ghencea 81 8 min
Cartier Rezidențial Dimri 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv