380 €

Natiunile Unite, Calea Victoriei, Unirii

  • Suprafata 50 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Piața Unirii 1 ...8 min.
Bucuresti, 24 aug, 13:55

Descriere anunt

Natiunile Unite, Calea Victoriei, Unirii

Calea Victoriei 1-5, etajul 7/8, la 5 minute de metroul Unirii, Centrul Vechi. Mobilat si utilat, cu balcon si vedere frumoasa spre Piata Natiunile Unite

Detalii suplimentare

Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei la numarul 1-5, la etajul 7 din 8 al unui imobil cu o pozitie excelenta ,care are vedere la Cheiul Dambovitei.

Situat la doar 5 minute de mers pe jos de km 0 al Bucurestiului si in imediata vecinatate a centrului vechi, spatiul propus este frumos compartimentat. De la intrare ne intampina un hol, care comunica cu zona de luat masa si livingul si bucataria. Baia este spatioasa si si are aerisire iar dormitorul este utilat cu un pat matrimonial si un dressing de spatios.

Amenajarile sunt decente, tamplaria este din PVC cu geam termopan, usa de la intrare este metalica, parchetul este din lemn masiv, bine intretinut.. Totul este functional si contorizat. Camera de zi beneficiaza de un aparat de aer conditionat.

Locatia este una reprezentativa pentru Bucuresti: intr-o zona ultracentrala la 5 minute de mers pe jos de Parcul Unirii sau Izvor, de Calea Victoriei sau Centrul Vechi si zona de restaurante, de mijloace de transport( metroul de la Unirii sau Izvor, sau liniile de autobus 123, 124, 385), de centre comerciale( Unirea Shopping Centre).

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aragaz
Frigider
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Masina de spalat
Termopan
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Piața Unirii 1 8 min.
Metro M1 Izvor 11 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 12 min.