300 €

Militari, Chiajna, Tineretului

Chiajna, 25 ian, 13:06

Descriere anunt

Militari, Chiajna, Tineretului

Inchiriere apartament 2 camere Militari, Chiajna Tineretului 24, decomandat, mobilat, utilat, curat, liber, a/c, 300€.

Detalii suplimentare

Inchiriere apartament 2 camere Militari, Chiajna, Tineretului 24, decomandat, mobilat, utilat, curat, liber, 300€, 0730 014 595

Va oferim pentru inchiriere un apartament cu doua camere, decomandat, spatios, mobilat, cu bucataria mobilata si utilata, in Militari Chiajna Tineretului 24.

Apartamentul este situat la parterul inalt al unui bloc P+6E, construit in anul 2016, fiind folosite materiale de foarte buna calitate si utilizand tehnologii de constructie moderne, europene. Blocul este echipat cu lift silentios marca Schindler si interfon. Apartamentul are centrala termica proprie, calorifere si se incadreaza in clasa energetica A (100).

Livingul este spatios, complet mobilat, echipat cu aer conditionat si are iesire pe balcon. Dormitorul are pat matrimonial, un sifonier cu oglinzi si 2 noptiere. Bucataria de tip ”open space’’ este utilata cu aragaz, cuptor pe gaze si hota. Frigider se afla pe balcon. Baia este dotata cu cada si masina de spalat rufe. Apartamentul este foarte curat si liber imediat.

Accesul in parcare se face cu telecomanda sau cu cod de acces (disponibil in momentul inchirierii).

In imediata vecinatate se afla supermarket-uri, restaurante, magazine diverse, pizzerie, salon de infrumusetare, farmacie, cofetarie etc.

Cea mai apropiata statie de RATB cu liniile 138, 178 si 278, se afla la doar 250m distanta.

Ansamblul MILITARI TINERETULUI 24 este localizat in Chiajna, Ilfov, la mai putin de 750m de complexul comercial Militari Shopping Center si 2.500m de Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna. De la ansamblul Militari Tineretului 24 aveti acces facil catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si Centura Bucurestiului, iar in imediata apropiere exista diferite centre comerciale (Auchan, Brico-Depot, Metro, Mega Image, LIDL), Mc Donald’s, Kfc, piscine, gradinita, scoala, cabinete medicale si veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinarii, statii R.A.T.B. (138, 178, 278) si Maxi-Taxi.

Pozele sunt reale!

Conditii de inchiriere: 1 luna avans + 1 luna garantie

Comision: 50% din valoarea primei chirii.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie, 0730 014595.

Aceasta oferta apartine exclusiv Agentiei Imobiliare EUROCASA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare