Iasi. Valea Lupului. Apartament cu doua camere de inchiriat

380 €

Iasi. Valea Lupului. Apartament cu doua camere de inchiriat

380 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp Decomandat Mobilat Utilat
Descriere
Va prezint un apartament modern si confortabil cu doua camere, situat la etajul 1 al blocului Soleia 4 din Valea Lupului. Acesta ofera o suprafata utila de 60 de metri patrati si un balcon privat de 6 metri patrati, unde va puteti relaxa si admira privelistea din jur.

Apartamentul este decomandat si mobilat cu gust, fiind prevazut cu toate facilitatile necesare pentru a va bucura de o viata confortabila si relaxata. Livingul este decorat cu atentie la detalii, iar bucataria este utilata cu toate echipamentele necesare pentru gatit.

Dormitorul ofera o atmosfera confortabila si relaxanta, cu un pat confortabil si suficient spatiu de depozitare pentru haine si alte obiecte personale. Baia este moderna si eleganta, oferind o cada pentru baie.

Apartamentul beneficiaza de loc de parcare privat in proprietate si de o boxa de depozitare. La parterul blocului veti gasi un supermarket, iar in apropiere exista o sala de fitness, un restaurant si un loc de joaca pentru copii. De asemenea, veti gasi farmacii in zona, ceea ce va ofera oamenii posibilitatea de a accesa cu usurinta serviciile de sanatate de care aveti nevoie.

In concluzie, acest apartament este perfect pentru oricine cauta un stil de viata comod si modern, oferind toate facilitatile si confortul de care aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.
Reper: Valea Lupului
36 vizualizari Valea Lupului, 10 Oct, 08:05