360 €

Iancului, metrou, strada Avrig

  • Suprafata 58 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Piața Iancului - M1 ...9 min.
Bucuresti, 03 dec, 08:40
Urca primul in lista

Descriere anunt

Iancului, metrou, strada Avrig

etaj 3/10 renovat recent gresie faianta parchet, mobilat modern utilat complet foarte curat bloc civilizat camere video pe etaj, aproape piata scoala gradinita, se solicita seriozitate pe termen lung,

Detalii suplimentare

Ofer spre inchiriere apartament semidecomandat 2 camere situat pe strada Avrig la 8 minute de metrou Iancului la etajul 3 din 10 intrun bloc bine administrat, cu camere de supraveghere video pe fiecare etaj.

Apartamentul este renovat recent, mobilat modern si utilat complet, cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, aer conditionat. Detine aragaz cu hota, frigider, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, aspirator. Are doua spatii de depozitare unul pe holul de langa bucatarie celalat pe holul de langa baie. Baia are geam de aerisire. Balconul este mare si amenajat pentru un spatiu de recreere deosebit. Aproape de piata, scoala, gradinita, supermarket.

Este liber si se ofera spre inchiriere cu 360 EURO pe luna (nogociabil in functie de durata contractului) Fara animale de companie. Se solicita seriozitate pe termen lung.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 9 min.
Piața Iancului - M1 11 min.