650 €

Grozavesti, Orhideea Gardens Residence, 2 camere

  • Suprafata 72 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Basarab (M4) ...13 min.

Descriere anunt

Grozavesti, Orhideea Gardens Residence, 2 camere,

2 camere semidecomandat, 72 mp utili, complex rezidential, complet mobilat si utilat, balcon 6 mp, loc de parcare la subteran, aer conditionat, frigider, plita electrica si hota Franke, televizor. etc

Detalii suplimentare

Independent Brokers va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafata foarte generoasa de 72 mp utili + balcon 6mp + loc de parcare la subteran.

In simplitatea acestuia, este complet mobilat si utilat, pentru a creea un spatiu cat mai placut pentru locuit. Livingul in suprafata de 46 mp include bucataria open-space. Avand o suprafata atat de generoasa, acesta ofera mai multe posibilitati de amenajare a spatiului. Este dotat precum urmatoarele: aer conditionat, frigider, plita electrica Franke, hota Franke, Televizor, internet wireless etc.

Dormitorul in suprafata de 18 mp confera un spatiu foarte aerisit, este dotat cu un dressing spatios, comoda, noptiere + inca un dulap pe hol.

Ansamblul beneficiaza de numeroase facilitati: securitate, spatii verzi, centru de sanatate care ofera proceduri de SPA, salina, piscina, hamam, sauna uscata si cu infrarosii, dusuri kneipp, dusuri scotiene, sali de cardio, forta, spinning si aerobic, gradinita, clinica stomatologica.

Pentru orice alte detalii sau o eventuala vizionare nu ezitati sa ne contactati.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Basarab (M4) 13 min.
Cale access Statie Metrou Grozăvești - M1 15 min.
Stație Gara de Nord 2 (M4) 17 min.