360 €

Greenfield Baneasa

  • Suprafata 57 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, ieri, 16:35

Descriere anunt

Greenfield Baneasa

Agentia imobiliara Whote Mountain Property ofera spre inchiriere apartament 2 camere, etaj 2/3, hol, baie, debara, living open-space, balcon, debara, loc parcare. Proaspat renovat.

Detalii suplimentare

White Mountain Property ofera spre inchiriere acest apartament cu doua camere situat in complexul rezidential Greenfield din padurea Baneasa, in cartierul Onix. Apartamentul dispune de un loc de parcare, este modern si reprezinta proprietatea ideala pentru persoanele care apreciaza calitatea si doresc sa locuiasca intr-un mediu curat si linistit, departe de traficul si aglomeratia specifice Bucurestiului.

Complexul rezidential Greenfield este aproape de Ambasada Statelor Unite, Gradina Zoologica, Aeroportul International Aurel Vlaicu, Baneasa Shopping City, Lycee Francaise, avand acces direct catre centura Bucurestiului si DN1 Bucuresti-Brasov. Beneficiaza de paza timp de 24 ore/7 zile, de locuri de joaca pentru copii, centre de fitness si aer curat.

Apartamentul propus spre inchiriere este luminos si aerisit si se afla la etajul doi al unei cladiri in cartierul Onix. Chiar daca doriti sa va mutati aici cu familia sau sunteti in Bucuresti in interes de serviciu, acest apartament ar putea fi luat in considerare, datorita finisajelor calitative, temperaturilor considerabil scazute in timpul verii si a iernilor mai calduroase, datorita padurii care inconjoara complexul si protejeaza zona. Va veti afla in sectorul 1, insa departe de traficul si zgomotul specifice capitalei.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ma contactati. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Aragaz
Frigider
Balcon
Termopan
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare