390 €

Eroii Revolutiei apartament modern 2 camere liber

  • Suprafata 52 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Sector 4, 14 mai, 11:55

Descriere anunt

Eroii Revolutiei apartament modern 2 camere liber,

va prezentam spre inchiriere apartament format din 2 camere, confort lux situat la etajul 2. Apartamentul beneficiaza de finisaje moderne si se inchiriaza complet mobilat si utilat

Detalii suplimentare

Inchiriem apartament 2 camere semidecomandat confort lux situat la etajul 2 intr-un bloc de 7 etaje. Blocul beneficiaza de lift si este construit dupa 1980.

Apartamentul beneficiaza de finisaje moderne si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Este in stare foarte buna, a fost renovat in urma cu mai putin de 1 an.

Dispune de spatii de depozitare generoase - un dressing mare pe hol + 2 dulapuri in dormitor.

Bucataria este mare, complet utilitata (inclusiv cupotor cu microunde) si exista o masa de 4 persoane - desi nu se vede in poze.

Livingul a fost unit cu balconul si s-a creat o zona de bar, foarte utila pentru a intretine oaspetii.

Apartamentul este situat pe Soseaua Oltenitei, insa are toate gemurile in partea din spate a blocului, unde este foarte liniste.

Un mare beneficiu este ca exista o parcare acoperita chiar langa bloc, unde se poate inchiria un loc de parcare pe termen lung. Sau se poate parca gratuit in jurul blocului, in functie de locurile disponibile (relativ usor de gasit, chiar si in jur de ora 18:00)

Distanta pana la metroul Eroii Revolutiei este de 3-4 minute de mers pe jos. Locatia este foarte buna, intrucat exista multe supermarketuri, sali de sport si alte facilitati la doar cateva minute distanta. Intrarea in Parcul Tineretului este la maxim 5 minute.