2.000 Lei

Doua camere, prima inchiriere, 1 min. metrou

  • Suprafata 45 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Dimitrie Leonida ...2 min.

Descriere anunt

Doua camere, prima inchiriere, 1 min. metrou,

ap. 2 cam., complet mobilat si utilat, centrala Ariston, ac, prima inchiriere. Etaj 3 din 7, imobil nou, cu lift, dat in folosinta in 2019 loc parcare. Obligatoriu ctr Anaf. Garantie 1 luna, fara animale, scuze

Detalii suplimentare

Ap 2 camere prima inchiriere bucatarie deschisa , complet mobilat si utilat , impecabil , totul nou , Televizor , Frigider ,Hota , Plita gaze, Cuptor electric ,Cabina Dus cu rigola in pardoseala si partitie de sticla securizata , covoare , perdele ,1 Aparat de aer conditionat de 12000 btu , centrala termica Ariston , Rulou de exterior la geamul de la dormitor , balcon lat , Masina de spalat rufe .Mobila Mdf cu pal , saltea pat 22 cm grosime , majoritatea electrocasnicelor Gorenje sau Philips .

Obligatoriu contract anaf contract pe minim 2 ani , 1 chirie in avans disponibil de pe 20 Februarie .Exista posibilitate de o boxa pe etaj cu apartamentul , exista posibilitate de 1 loc de parcare suprateran .Ansamblul se numeste Berceni 5 situat la doar 1 minut de mers pe jos fata de statia de metrou DIMITRIE LEONIDA .Exclus agentii , nu se accepta chirias cu animale de companie ( cu scuzele de rigoare ).

Contract pe minim 2 ani .Regularizare curs odata pe an , daca se renunta la contract in primele 12 luni se pierde garantia .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Dimitrie Leonida 2 min.