450 €

Dorobanti-Floreasca

  • Suprafata 50 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 08 nov, 19:25
Urca primul in lista

Descriere anunt

Dorobanti-Floreasca,

proprietar, inchiriez apartament 2 camere, decomandat, parter din 10, zona Dorobanti-Floreasca. Bucataria este open space, grilaje la toate geamurile (nu are balcon), usa de intrare metal.

Detalii suplimentare

PROPRIETAR,inchiriez apartament 2 camere, decomandat, PARTER din 10, zona Dorobanti-Floreasca. Bucataria este open space. Geamuri termonan PVC, grilaje la toate geamurile, usa de intrare metal.

Pat dublu matrimonial, dressing 3m, mobila living mdf lucios, canapea 3 locuri extensibila, frigider Samsung, masina de spalat Whirpool 6 Sense, masuta sticla cafea cu 3 scaune, masa dining +3 scaune, masa de calcat, uscator rufe.

Situat int-o zona ultracentrala, langa Spitalul de Urgenta, in spatele restaurantului Perla Dorobanti, acest apartament este ideal pentru cei care doresc sa locuiasca intr-un apartament mobilat si utilat modern- lux, cu acces facil la restaurante, mijloace de transport.

Statie de autobuz la 2 minute de mers pe jos), statie de metrou cea mai apropiata Stefan cel Mare (5 minute mers pe jos), metrou Piata Romana (10 min mers pe jos). Piata Floreasca si Piata Dorobanti se afla la 10-15 min distanta de mers pe jos. Locatia este inconjurata de magazine, supermarketuri, restaurante, cafenele si multe alte atractii in imprejurimi.