380 €

Casa Presei, Jiului, Herastrau, Pajura

  • Suprafata 56 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Jiului ieșirea B ...18 min.
Bucuresti, 13 iul, 22:05

Descriere anunt

Casa Presei, Jiului, Herastrau, Pajura,

particular, renovat recent, bloc reabilitat, termopan, 2 aer conditionat, utilat si mobilat Mobexpert, pat mare dormitor, tv lcd,usi noi, use intrare metal, cada acril,gresie faianta, parchet, liniste si curat.

Detalii suplimentare

Apartamentul a fost renovat foarte recent , complect , zigraveli in lavabil , gresie si faianta exact unde trebuie, are termopan si parchet . In sufragerie aer conditionat si in dormitor inca unul . Televizor lcd Panasonic Viera cu telecomanda. Bucataria este utilata corespunzator cu aragaz Zanussi , frigider Gorenje , masina de spalat in garantie Whirlpool , cuptor microunde Daewo , mobilier de bucatarie Mobexpert cu blat si masa cu 3 scaune.

Sufrageria are o canapea din piele naturala , masa de cafea si comoda televizor , toate Mobexpert si o comoda cu 6 sertare Ikea

Baia are cada acril , chiuveta si wc , dulap in perete si o comoda pt prosoape . Dormitorul are pat mare de 160/210cm metalic , cu somiera , saltea de spuma , toper de 5 cm , si alt toper antiumezeala Temcel . Are si un dulap pentru haine , si inca un fotoliu pat extensibil , toate Mobexpert. In dormitor mai exista si o comoda cu 3 sertare Ikea . Buneinteles dormitorul are aer conditionat.

Blocul este situat in imediata vecinatate a hotelului Monte Carlo si a pasajului Jiului de cale ferata .

Imediat in fata blocului se afla un complex cu multe magazine alimentare si un Profi.

In jurul complexului intoarce trolebuzul 86 ,87

Blocul a fost reabilitat in urma cu putini ani si este intr o stare foarte buna , termopan la toate usile si ferestrele scarii , liftul este reconditionat modern .

Acces

Statii metrou Timp
Jiului ieșirea B 18 min.