Brancoveanu Apartament decomandat cu 2 camere la Brancoveanu langa Spitalul Marie Curie!

375 €

Brancoveanu Apartament decomandat cu 2 camere la Brancoveanu langa Spitalul Marie Curie!

375 €
Caracteristici
Suprafata 55 mp Decomandat Mobilat partial Utilat M 14 min.
Descriere
Zona: Constantin Brancoveanu cuprinsa intre Sos. Oltenitei si Str. Nitu Vasile, B-dul Constantin Brancoveanu, Nr. 18, Bucuresti Pret chirie lunara: 375,-EUR, Garantie 375,-Eur, Etaj: 6 / 8, Numar camere: 2, Confort: 1, Compartimentare: decomandat, Suprafata desfasurata cu balcon: 58,48 mp, Anul constructiei: 1986, Incalzire: termoficare, Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat.
Apartament cu doua camere situat la etajul 6 din 8, localizat langa Spitalul Marie Curie, intr-un bloc din prima linie de blocuri de pe bulevardul Constantin Brancoveanu, la o distanta de 12 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Brancoveanu si parcul Oraselul Copiilor. Sectorul 4 este unul din sectoarele model ale Bucurestiului, datorita investitiilor facute pana in prezent ce constau in organzarea si modificarea spatiilor comune, prin infiintarea de locuri de parcare, spatii verzi ingrijite si locuri de joaca pentru copii.
Locuinta decomandata cu o suprafata utila de 55 de mp si un balcon de 3 mp, este situata intr-un bloc reabilitat recent, ce surpinde placut prin incaperi generoase, luminoase cu ferestrele orientate spre Est catre bulevardul Constantin Brancoveanu.
Proprietatea se inchiriaza partial mobilata si utilata cu urmatoarele aparate electrocasnice: aparat de aer conditionat, frigider, masina de spalat rufe, televizor, aragaz si aspirator. Pentru chiriasii interesati de a completa mobilierul cu propria mobila sau doresc elemente in plus fata de cele existente, proprietarul este disponibil si ofera posibilitatea de inlocuire sau reamenajare dupa nevoile noului chirias.
Daca te afli in cautarea unui apartament bine pozitionat, curat, spatios si luminos, nu ezita sa ne contactezi pentru a programa o vizionare, intrucat acest apartament este disponibil imediat spre inchiriere.
Va invitam la vizionare!
Optiuni interior
Apometre Aer conditionat Balcon Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
148 vizualizari Bucuresti 18 May, 19:23
Statii metrou
Constantin Brâncoveanu 14 min
Piața Sudului 19 min
Eroii Revoluției 29 min
Statii STB
116 , 141 Secuilor 2 min
116 , 141 Spitalul de Copii 7 min
Bd. Constantin Brâncoveanu 7 min
116 , 141 Nițu Vasile 8 min
116 , 141 Izvorul Rece 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..