499 €

Berceni, Piata Sudului

  • Suprafata 52 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Piața Sudului ...10 min.

Descriere anunt

Berceni, Piata Sudului,

inchiriere apartament 2 camere, piata Sudului metrou, nou, prima inchiriere,

Detalii suplimentare

INCHIRIERE APARTAMENT 2 CAMERE PIATA SUDULUI METROU

OFERTA EXCLUSIVA GALAXYIMOB

AVEM CHEILE PROPRIETATI!

Ce iti doresti in calitate de chirias?

Ce cauti?

Da stiu, un apartament aproape de METROU.

Dar cum ar fi ca acest apartament sa fie si intr-un bloc NOU?

Sa mai fie si la PRIMA INCHIRIERE?

Cum suna asta?

Iti spun eu PERFECT

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie, mai arunca o privire pe poze, dupa, inchide ochii si imagineazati cum ar fi sa locuiesti tu AICI!

De cum vei pasi in micutul hol al acestuia vei avea semntimentul de AM AJUNS ACASA.. da da.. asta este locusorul perfect pentru tine si jumatatea ta. Pot sa iti spun doar atat ca el a fost amenajat cu daruire si s-a pus mult suflet aici de ce spun asta? pai la momentul predari apartamentului am simtit nostalgia fostului proprietar si o parte din sufletul lui ramas aici (in sensul bun spun asta) iti voi povesti la vizionare.

Actualul proprietar este OMUL care intelege perfect ce inseamna sa fi chirias si pot sa spun cu mana pe inima ca rar vei gasesi om ca acesta.

Te-am bagat putin in poveste?

Continuam la vizionare..

Acum hai sa iti spun unde vei locuii, pe Sos. Oltenitei mai exact la numarul 71A exista un ansamblu de 2 blocuri care se numeste MEGA RESIDENCE, la doar 7 minute de statia de Metrou PIATA SUDULUI, Mall SUN PLAZZA, Piata Agroalimentara PIATA SUDULUI, MEGA IMAGE fix in intersectie.. ce sa mai.. ai aproape orice ai nevoie cand vi de la birou..

Ne vom intalni in fata blocului si vom urca la etajul 7, imobilul este dotat cu lift panoramic, video interfon si supraveghere video, constructie aferenta anului 2017.

Apartamentul are o suprafata de aproximativ 52 mp, compartimentare de tip semidecomandata perfecta pentru un cuplu (asa cum spunem mai sus) si are in componenta sa 1 Living room open space cu Bucataria, Balcon, Baie, Dormitor si Dressing.

MOBILAT SI UTILAT? Da.. da.. pai fi atent nitel:

- HOLUL are un pantofar imens si un dulap tip dressing cu 2 usi glisante;

- langa BAIE este montata masina de spalat rufe, iar baia are cbina de dus;

- LIVING ROOMUL are un coltar extensibil, AER CONDITIONAT, TV suspendat deasupra mesei de dinning.

- BUCATARIA este mobilata si utilata cu plita pe gaz, cuptor electric, hota telescopica, frigider, de aici ai acces in BALCON;

- DORMITORUL este mobilat cu pat matrimonial, comoda si este utilat cu aer conditionat si TV de asemenea suspendat pe perete de aici intri in dressing unde este montata centrala termica.

As scrie mult mai multe dar sigur te vei plictisi si vei trece la urmatoarea oferta.. nu vreau asta.. ca atare mai priveste inca odata pozele si apeleaza numarul de telefon.

In imediata vecinatate vei avea acces facil catre numeroase mijloace de transport in comun RATB precum si STATIA DE METROU PIATA SUDULUI, MALL SUN PLAZZA, Piata Agroalimentara PIATA SUDULUI, Hypermarchet CORA, Mega Image, Sala de Fitnes World Class, Scoala Gimnaziala nr. 190.

PRET: 499 euro

Modalitate de inchirie 1 luna AVANS + 1 luna GARANTIE

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Aragaz
Frigider
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Piața Sudului 10 min.
Constantin Brâncoveanu (M2) 12 min.