550 €

Doua camere, apartament superb, prima inchiriere parcare subterana inclusa

Bucuresti, 26 ian, 07:50

Descriere anunt

Doua camere, apartament superb, prima inchiriere parcare subterana inclusa

Apartamentul propus in aceasta prezentare este situat in Aviatiei-Apartments, complex ce se afla in imediata apropiere a zonelor de birouri, la mica distanta de statia de metrou Aurel Vlaicu, Mall Promenada si parcul Herastrau

Prin ce se remarca acest apartament ?

Este la "Prima Inchiriere" astfel incat totul este nou, impecabil, neatins. Sansele ca sa functioneze ceva defectuos in urmatorii ani, sunt minime.

Aveti un loc de parcare inclus. Locul de parcare este situat in subteranul imobilului.

Apartamentul are centrala proprie cu incalzire in pardoseala. Totul este gestionat prin termostatele de ambient amplasate in camere.

A fost mobilat si decorat cu mult bun gust.

Pate va scapa in fotografii, asa ca enumar aci cu ce este utilat : aer conditionat, plita pe gaz si cuptor electric, masina de spalat vase si masina de spalat rufe, , combina frigorifica, TV 4K, fier de calcat, toaster si sandwich-maker. . Mai mult decat atat, proprietarul a dotat apartamentul si cu vesela, tacamuri, , set de oale si tigai, prosoape, pilota etc.

Pentru edificare, va invit sa vizualizati turul virtual al apartamentului. Daca nu este afisat, mi-l puteti solicita printr-un sms.

Pentru acest apartament, nu se percepe comision de la chirias.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Aurel Vlaicu 16 min.