699 €

Apartament 2 camere unicat in central district, Al. I. Cuza

  • Suprafata 52 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Basarab (M4) ...6 min.
Bucuresti, 06 nov, 18:07
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament 2 camere unicat in central district, Al. I. Cuza

Bun venit la Central District - proiect castigator al premiului pentru cea mai buna dezvoltare rezidentiala in 2017-2018! Situat pe bulevardul A.I. Cuza, in inima Bucurestiului, proiectul beneficiaza de urmatoarele vecinatati:

-Piata Victoriei la 8 minute de mers pe jos sau doua statii de tramvai;

-centrul financiar Buzesti la 6 minute de mers pe jos sau o statie de tramvai;

-Gara de Nord la 6 minute de mers pe jos sau o statie de autobuz;

-metrou Basarab la mai putin de 5 minute de mers pe jos;

-Centrul Comercial Kaufland Basarab la 3 minute cu masina;

-Centrul Comercial Orhideea la 5 minute de mers cu masina;

-Zona de birouri Orhideea la 5 minute cu masina, la 10 minute cu tramvaiul, la 15 minute cu autobuzul si la 20-25 de minute de mers pe jos.

Totodata, accesul catre zona de nord este unul rapid, prin Banu Manta-Mihalache-Arcul de Triumf sau prin Banu Manta-Aviatorilor- Aviatiei.

Blocul Cuza 99 este un produs unic la acest nivel de pozitionare in piata, avand un raport exceptional intre calitatea, solutiile tehnice si finisajele alese. Ferestre generoase, din pardoseala pana in tavan, pentru cat mai multa lumina naturala. Centrala termica individuala, pentru ca tu sa ai costurile sub control.Incalzire in pardoseala pentru confort termic, controlul costurilor de intretinere si eliminarea caloriferelor standard inestetice. Aer conditionat de tip duct (grila) pentru confort termic si estetic. Pardoseala ceramica imitatie lemn Marazzi, gama Treverk, in asociere cu incalzirea in pardoseala, cu o centrala termica individuala in condensatie (solutie tehnica ce asigura un consum cu 20-30 % mai mic decat alte tipuri de incalzire. Datorita transferului termic, centrala lucreaza la maximum 40-45 grade Celsius). Tapet Glamora rezistent la apa in receptie si anumite bai. Tamplarie PVC cu 6 camere culoare gri deschis si functie de microventilatie.

Structura de rezistenta proiectata special, astfel incat sa nu existe niciun stalp in mijlocul casei. Sistem de supravegere video pentru siguranta ta. 280 cm inaltime finita a apartmentului , comparativ cu un standard de 240 cm, pentru ca tu sa poti respira. Spatii de depozitare generoase si debarale in fiecare apartament, oricat de mic ar fi. Terase suficient de generoase astfel incat sa primeasca o masa cu 4 scaune, pentru ca tu sa poti sa-ti savurezi cafeaua in aer liber. O receptie generoasa si spatii commune luxoase, pentru ca tu sa ai casa si dincolo de usa apartamentului.

Finisaje premium,solutii arhitecturale inovative, conform ultimelor tendinte mondiale in design, de la liderii mondiali in domeniu, precum Marazzi, Ideal Standard sau Italporte, furnizate de Pazo Grup. Solutii de amenajare interioara premiate local si international. Destinatii aerisite, circulatii fluente, zonele inguste respira prin degajari inspirate. Intr-un cuvant: armonie, remarcata printr-un un stil arhitectural unitar. Iluminat arhitectural al cladirii cu LED-uri pentru consum scazut. Jardiniere cu plante si pomi pe fatada si in terase, pentru a aduce un colt de natura in mijlocul betonului.

Mobilierul si electrocasnicele.

Partea de mobilier este realizata in majoritate pe comanda, pentru a pune in evidenta cat mai bine spatiile interioare pentru depozitare disponibile in apartament. Care sunt numeroase si bine gandite. Electrocanicele sunt marca Electrolux, pentru a fi in ton cu calitatea inalta a apartamentului. De la plita, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica. Aerul conditionat este Samsung. Avem astfel un apartament modern si util. Adaugati video-interfon, sistem de reglare ambientala a temperaturilor interioare in fiecare incapere, iluminatul interior cu lampi led.

Decomandat, spatios, cu doua terase, o suprafata atractiva, calitatea unui imobil deosebit si interiorul nou - iata pe scurt motivele pentru care vei alege sa inchiriezi acest apartament. Te asteptam cu interes sa il vezi.

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Basarab (M4) 6 min.
Metrou Basarab (M4) 7 min.
Metrou Basarab (M4) 9 min.