450 €

Doua camere Complex Jupiter Oltenitei, loc de parcare subteran

  • Suprafata 61 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Neutilat
  • Piața Sudului (M2) ...14 min.
Bucuresti, 08 mar, 15:23

Descriere anunt

Doua camere Complex Jupiter Oltenitei, loc de parcare subteran

Ansamblul rezidential Jupiter este o poveste de succes in peisajul imobiliar bucurestean. Inceput in 2006 si finalizat in 2007 Jupiter este unul dintre primele ansambluri rezidentiale moderne din oras. In astrologie Jupiter este planeta asociata cu norocul si soarta buna iar numele de Jupiter a fost unul inspirat atat pentru dezvoltator care a vandut integral ansamblul inca inainte de a il finaliza cat si pentru cei care au cumparat apartamente aici.

In ce priveste vecinatile este de mentionat faptul ca Jupiter este pozitional langa Delta Vacaresti pe cel mai inalt punct al Bucurestiului. Adaugati la asta si faptul ca apartamentul este situat la etajul 8 si aveti in fata premisele unei vederi panoramice de amploare!

In plus Jupiter este la mai putin de doua statii de tramvai distanta de Sun Plaza. De regula pana la metrou la Piata Sudului sunt 9-10 minute de mers pe jos.  Pe langa centrul comercial amintit mai sus in zona veti gasi Kaufland Penny Lidl Profi. Si evident cateva locatii Mega Image. Sunteti la distanta egala de mers pe jos de doua piete agroalimentare. In ce priveste mijloacele de transport in comun primeaza tramvaiele ce circula pe Soseaua Oltenitei si care in mod normal va duc in orice colt al orasului(34 pe Vacaresti Dristor Obor Victoriei Gara de Nord sau 11 pe Viilor Apaca Grozavesti Basarab).

Evident un avantaj major este accesul la linia de metrou IMGB-Pipera acest aspect permitand inclusiv tinerilor corportatisti sa inchirieze un apartament in Jupiter avand asigurat accesul catre locul de munca ramanand in interiorul orasului si intr-o zona ce ofera toate facilitatile necesare unei vieti comode si fericite.

Apartamentul ce face obiectul prezentei expuneri este unul frumos si elegant amenajat. Decomandat cu o suprafata utila de 61 mp si dispunere cardinala pe sud apartamentul este luminos placut si plin de viata. Ajuta la crearea senzatiei de spatialitate si ferestrele mari dar si faptul ca apartamentul este situat la etajul opt. In privinta amenajarilor interioare nu voi insista foarte mult ele fiind vizibile ochiului in fotografiile atasate anuntului insa voi insista pentru a va invita sa vedeti personal acest apartament deosebit. .

Tineti cont va rog ca apartamentul vine la pachet cu un loc de parcare subteran inclus . Asta pentru a face oferta si mai interesanta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Piața Sudului (M2) 14 min.