390 €

1 Mai

  • Suprafata 54 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Aviatorilor ...17 min.
Bucuresti, 06 dec, 09:47

Descriere anunt

1 Mai,

ap. Ion Mihalache colt cu Turda, bloc 1984 reabilitat, 2 din 10, renovat cu gresie, faianta, parchet, um, 2 ac, complet utilat mobilat, vedere spate, intretinere mica, 8 min Herastrau, Kiseleff, 6 min. Piata Victoriei,

Detalii suplimentare

Apartament luminos si spatios1 Mai (Ion Mihalache)

Ofer spre inchiriere apartament 2 camere situat pe Ion Mihalache, langa intersectia cu Turda, la 6 minute de Piata Victoriei, 8 minute de parcurile Herastrau si Kiseleff, cu acces rapid la transportul public, la magazine, piete, scoli. Intretinerea este mica.

Apartamentul este semidecomandat , are suprafata totala de 54 mp, fiind situat la etajul 2/10 al unui bloc reabilitat cu structura de beton, cu vedere spre spatele blocului.

Este bine structurat, cu spatiul folosit in mod optim, fiind compus din compus din living, dormitor, bucatarie, baie, hol, balcon. Apartamentul este complet mobilat, ofera mai multe spatii de depozitare si este utilat cu frigider, aragaz, masina de spalat. Dispune de multiple imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, ferestre termopan, usa metalica, doua aparate aer conditionat.

Datorita pozitionarii centrale este recomandat pentru o familie activa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Aviatorilor 17 min.
Basarab 18 min.