Igienizare aer conditionat

Igienizare aer conditionat

Caracteristici
Electrocasnice Aparate aer conditionat
Descriere
Servicii de curatare si igienizare aer conditionat. Service aer conditionat. Montaj si intretinere aer conditionat. Reparatii aer conditionat. Incarcare freon aer conditionat
O curatare este necesara pentru ca vaporizatorul este situat in unitatea interioara si este format dintr-o retea complexa de tuburi prin care circula agentul frigorific (freonul). La nivelul vaporizatorului are loc racirea aerului cald din incapere, prin contactul acestuia cu tevile racite de agentul frigorific.
Detalii suplimentare
Pe masura ce aerul se raceste, caldura acestuia este preluata de agentul frigorific. Acesta isi pierde starea de lichid rece si se transforma in gaz. Datorita fluxului continuu de aer care ajunge pe tevile vaporizatorului, pe toata suprafata acestuia si mai ales prin spatiile inguste dintre tevi, apar straturi groase de mizerie si bacterii.
Lipsa de curatare corespunzatoare poate duce la neplaceri foarte serioase.
Operatii necesare pentru intretinerea in conditii optime a unui aparat de aer conditionatUnitate interna aer conditionat (SPLIT)Curatire, desprafuire si spalare : vaporizator (radiator), ventilator axial, tub condens, filtre si carcasa plasticAplicare solutie dezinfectare: vaporizator, collector condens, filtre, ventilator si carcasaVerificare parametri functonali: tensiuni electrice, conexiunile electrice, temperatura refulare, componente mecanice in miscare (zgomote si fixare elemente), verificare conexiunea de alimentare priza-stecher inclusiv tensiuni electriceVerificare fixarii unitatii pe perete si aspectul exteriorUnitate externa aer conditionatCuratire, desprafuire si spalare: Condenser (radiator), si carcasa metalicaVerificare parametri functionali: conexiuni electrice si frigorifice, intenitate current electric consum Compresor, Presiuni Agent Frigorific, componente mecanice in miscare ( zgomote si fixare elemente)Verificarea Traseului Frigorific, verificarea fixarii Unitatii pe perete si aspectul exterior
Etapa de igienizare aer conditionat ar trebuii sa se faca o data pe an. Riscurile de imbolnavire cresc cu fiecare an cand acesta nu este igienizat. Firma noastra efectueaza igienizare si curatare aer conditionat in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii telefonice. Igienizare se face cu solutii speciale care elimina bacteriile si misorurile urate.
22 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23 16:20