Iani's Club - Gradinita cu Program Prelungit, After School Buftea

Iani's Club - Gradinita cu Program Prelungit, After School Buftea

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita After school
Descriere
Gradinita cu Program Prelungit Iani’S Club este situata in orasul Buftea, Cartier Studio, in vecinatatea altor institutii de invatamant semnificative pentru oras, pe strada Intrarea Constructorului nr 1.
Detalii suplimentare
Cladirea beneficiaza de un spatiu modern si generos (constructie noua, din anul 2012), special amenajat astfel incat copiii sa se dezvolte intr-un mediu cald, prietenos si familiar.Raspundem cel mai bine nevoilor de miscare si destindere prin cea mai mare suparafata de joaca detinuta de o gradinita din zona si singura cu spatiu propriu de joaca acoperit la nivelul judetului.
Mediul de invatare, creat printr-o atmosfera calda si monitorizata, caracterizata prin actiuni facute cu responsabilitate, daruire si care pleaca de la o discilina interioara, cultivata prin manager, educatori si transmisa prescolarilor. Toate acestea se vor completa cu un demers ordonat al activitatii de invatare si un mediu atractiv de activitate, spatii scolare bine intretinute si dotate corespunator cu echipamente, materiale si mijloace didactice, corelate cu progresul scolar si nevoile fiecarui copil. Acesta este temeiul pentru care includem mediul de invatare in categoria aspectelor pe care ne propunem sa le dezvoltam in permanenta. Gradinita Iani’s Club promoveaza si incurajeaza libertatea de exprimare a fiecarui cadru didactic . Educatoarele au posibilitatea de a-si aduce propriul aport la modul de desfasurare a activitatilor la clasa, incepand de la alegerea si utilizarea materialelor folosite la lectii, pana la proiectarea activitatilor extracurriculare.
422 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 16:05