Hortensia macrophylla Red Miss Hepburn

20 RON
...

Hortensia macrophylla Red Miss Hepburn

20 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
Hortensia este o planta iubitoare de apa, ceea ce recomanda o udare frecventa si abundenta a plantei. Materialul saditor poate fi plantat, nu numai in teren deschis cat si in camere speciale. Planta va avea inflorescente mai mici dar pe o perioada mai lunga. Este necesar sa alegeti un loc pentru plantare cu soare sau semiumbra si ferit de vant. Plantarea se poate face atat in perioada de toamna cat si primavara. Este necesar sa sapati o groapa de aproximativ 20-40 cm adancime, cu o distanta intre plante de minim 1-1,5 m. Interesant este ca hortensiile sunt cameleonice, avand capacitatea de a-si schimba culoarea, dar totul depinde de sol: in cazul in care solul e mai acid, florile capata nuante albastre, iar in cazul in care sunt alcaline, florile vor fi roz.

Avantajele soiului acest soi va crea cele mai frumoase aranjamente florale, care vor avea un efect estetic impresionant, destinate fiind fie pentru exterior sau interior; inflorescentele rezista timp indelungat, pastrandu-si naturaletea si intensitatea parfumului timp indelungat; rezista cu usurinta la temperaturile scazute de pana la -20°С, fara ca arbustii sa necesite acoperire pe perioada iernii.

CARACTERISTICI Proprietatile soiului: inflorire abundenta Perioada de plantare: mar - noi Timp de inflorire: iun - sep Inaltimea la maturitate: 100-150 cm Distanta de plantare: 100-150 cm Conditii de lumina: soare, semiumbra Rezistenta la frig: -25°С
1 pac - 1 buc 19.90 lei
Vezi mai multe detalii si cumpara
62 vizualizari Bihor, Oradea, 07 May, 09:05