Gusto e Passione - Gelateria Artigianale

Vezi pagina: Gusto e Passione
Sector 1, 10 oct, 11:20

Descriere anunt

Gusto e Passione - Gelateria Artigianale

Selectam ingrediente naturale de cea mai buna calitate, lucrand atat cu furnizori locali, cat si cu furnizori din Italia pentru gusturile specifice din tara mama a gelato artizanal.

Detalii suplimentare

Producem baza de gelato in laboratorul propriu printr-un proces de pasteurizare de incalzire (850C) si racire rapida (la 40C).

Adaugam gustul specific sortimentelor produse, care sunt 100% naturale, cum ar fi Pistacchio Sicilia, Vanilie de Madagascar, Nocciola de Piedmonte, Cioccolato Fondante Nero, Cioccolato Monorigine (Ecuador, Jamaica, Peru, Madagascar, Sao Tome) cu 73% continut cacao etc.

Pentru gama de fructe, cumparam fructe de la producatori mici locali, le pasam, adaugam fructoza naturala de cea mai buna calitate si apa – si gata Gelato frutta. Gama de fructe NU contine lapte, pastrandu-si cremozitatea prin procesul de productie. Facem Gelato frutta, nu sorbet.

Pentru gama vegana folosim ca baza lapte de orez.

Gelato se pastreaza in gelateria noastra in vaschete de inox, acoperite, pentru a nu fi expuse aerului si luminii care pot afecta calitatea produsului.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!