Groove Box - Sala de fitness

Groove Box - Sala de fitness

Caracteristici
Sali Fitness Gym
Descriere
CrossFit este un program de pregatire fizica generala constituit din miscari functionale executate cu o intensitate ridicata ce variaza constant. Adica un program care iti solicita toate cele zece abilitati fizice generale: Anduranta cardiovascular-respiratorie, Acuratete, Agilitate, Coordonare, Echilibru, Flexibilitate, Forta, Putere, Rezistenta, Viteza.
Detalii suplimentare
In prezent, CrossFit reprezinta cea mai complexa metoda de fitenss.CrossFit este un sport: sportul fitness-ului. Am invatat ca valorificand camaraderia, competitia si amuzamentul ce rezulta din sport sau joc, obtinem o intensitate ce nu poate fi atinsa prin alte mijloace.Scopul unui antrenament de CrossFit este de a crea un program general si complex de fitness, program care prepara sportivul pentru orice eveniment fizic neprevazut. Aruncand o privire de ansamblu la toate sporturile si la toate sarcinile fizice ale unui om, ne-am intrebat ce abilitati fizice si de adaptare sunt necesare pentru a crea un avantaj competitiv si performanta. Informatia culeasa din intersectia tuturor cerintelor sportive se aplica, in cel mai logic mod posibil, tuturor sporturilor. Cu alte cuvinte, specialitatea CrossFitt este de a nu se specializa.
Este CrossFit pentru oricine?
Bineinteles! Nevoile unui om obisnuit din punct de vedere sportiv si ale atletilor olimpici difera doar prin grad si nu prin fel. Cele zece abilitati fizice generale sunt necesare atletilor de calibru cat si oamenilor in varsta. Este evident ca nu vom incarca un varstnic sau un om care nu a mai practicat sport cu aceeasi greutate sa faca genoflexiuni cum vom incarca un schior olimpic dar toti trebuie sa le faca.CrossFit este singurul program de fitness care a definit notiunea de fitness intr-un mod care poate fi masurabil, observabil si repetabil. The CrossFit Games (Jocurile anuale care au loc in Carson, California) desemneaza cel mai fit (pregatit) om de pe pamant. Pentru ca nici un alt sistem de pregatire nu testeaza fitness-ul in modul in care o face CrossFit.
Program:
L-V: 12:00 - 21:00D. 10:00 - 13:00
901 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 15:50