GRANIT, PADANG YELLOW, PLACAJ, 40X40, 1, LUSTRUIT

GRANIT, PADANG YELLOW, PLACAJ, 40X40, 1, LUSTRUIT

Caracteristici
Alte materiale de constructii
Descriere
151.64 lei / MP
Pret fara TVA

Cod: 553

Tip Granit

Finisaj Lustruit

Unitate de Masura MP

Tip Produs Placaj

Dimensiune 40x40

Grosime 1 cm

Culoare Material Galben

Tip Material Padang yellow

PRODUS

Granitul este o roca magmatica masiva, cu granulatie grosolana, formata la mari adancimi. Acesta este format din lava care s-a racit cu timpul si a devenit rece si grea. In etapa de racire, granitul devine atat de tare incat este considerat al doilea material dupa diamant atunci cand vine vorba de duritate si rezistenta. In compozitia granitului predomina cuartul, feldspatul si minerale de culoare inchisa ca: biotit si mai rar amfiboli.

PARTICULARITATILE PRODUSULUI

Placile de granit Padang Yellow sunt ideale pentru placarea suprafetelor expuse la conditii meteo nefavorabile, datorita durabilitatii sale ridicate. Acest granit se extrage dintr-o cariera din provincia chineza Fujian, iar aspectul si compozitia sa sunt unice – pete ruginii si venatura oxidata. Diferitele nuante de galben, de la cel mai inchis pana la cel mai deschis, vor oferi proiectului tau un aspect elegant si vor reusi sa puna in evidenta restul elementelor de design.

APLICATII POSIBILE

Poti folosi granitul Granit Padang Yellow atat in interior, cat si in exterior pentru: pardoseli, pereti, scari, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucatarie, cazi de dus sau orice alte elemente realizate din piatra naturala.

INTRETINERE SI CURATARE

Pentru intretinerea pietrelor naturale, foloseste produse profesionale de curatat destinate special materialului in cauza. In lipsa acestor produse, foloseste doar apa calda. De asemenea, este recomandat sa utilizezi intotdeauna o laveta moale.

STONA

La Stona, preturile convenabile vin la pachet alaturi de calitate si functionalitate, pentru ca ne dorim sa aducem piatra naturala in casele tuturor romanilor. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie consultanta telefonica de specialitate, livrare rapida si o gama variata din care poti alege.
Vezi mai multe detalii si cumpara
457 vizualizari Bucuresti 07 Apr 15:50