Giant Bicycles - Comercializare si service biciclete

Vezi pagina: Giant Bicycles
Sector 3, 11 aug, 11:20

Descriere anunt

Giant Bicycles - Comercializare si service biciclete

Service Biciclete - Lista de preturi manopera si revizii. Apelati la echipa de service GIANT pentru reparatia oricarui tip de bicicleta, indiferent de vechime, model, sau producator.

Detalii suplimentare

Pentru o viata mai lunga si o functionare optima, va recomandam sa apelati la un atelier specializat de fiecare data cand aveti o problema la bicicleta. Defectiunile minore nerezolvate in timp duc la defectiunea altor piese si, in final,  la deteriorarea ireversibila a bicicletei.

In functie de complexitatea operatiunilor, termenul pentru service poate dura intre 30 minute si cateva zile, timp in care clientul va fi instiintat asupra statusul lucrarilor si a pieselor necesare.

Nu uitati ca cea mai importanta masura de prevenire a problemelor mecanice este intretinerea bicicletei. Se recomanda spalarea profesionala periodica, inlaturarea depunerilor din zona angrenajului, schimbatoarelor, pinioanelor si a franelor, degresarea si gresarea elementelor mobile, in special a lantului, de cel putin doua ori pe an daca folositi bicicleta doar in oras. Daca o folositi off-road sau la curse de sosea lungi, intretinerea trebuie facuta mai des.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!