Ghibi Ballroom - Salon evenimente

Ghibi Ballroom - Salon evenimente

Caracteristici
Saloane evenimente 101 – 200 locuri
Descriere
Intins pe o suprafata de peste 2200 mp, Ghibi Ballroom este o locatie aristocratica unica, pentru clienti unici si mai mult decat pretentiosi.
Salon Amfiteatru, un loc nou, modern, cu suprafata de 900 mp, adaptata la o capacitate de 150 – 200 persoane (4mp/persoana). Salonul va  lasa o frumoasa amintire asupra evenimentelor pe care le veti petrece alaturi de noi.
Detalii suplimentare
Facilitati– salon dotat la cele mai inalte standarde– dispunere in Amfiteatru a meselor– bucatarie proprie– loc de joaca pentru copii amenajat in interior– 7 camere duble– locuri de parcare– taxi (la comanda)
Meniuri evenimente: Preparate de inalta clasa, meniuri traditionale dar si specialitati de un fin rafinament se afla pe lista de posibilitati.Toate produsele sunt proaspete (nu se folosesc semipreparate) si de cea mai buna calitate, preparate in bucataria noastra, cu personal propriu!
Cazare pentru invitati: Un mic hotel cu 7 camere elegante este la dispozitia clientilor la solicitarea acestora (pachet optional)! Camerele sunt judicios amplasate si bine izolate fonic astfel incat evenimentul sa nu deranjeze pe cei retrasi la odihna.
156 vizualizari Ilfov, Tunari, 16 Oct, 15:00