Gentil Traduceri - Servicii profesionale Bucuresti

  • Categorie: Traducatori
  • Economice
  • Juridice
  • Tehnice

Descriere anunt

Gentil Traduceri - Servicii profesionale Bucuresti

Traduceri specializate din domeniile: tehnic, IT, medical, financiar, juridic. In functie de profilul documentului, selectam traducatorul care are calificarea profesionala adecvata.

Detalii suplimentare

Garantam o traducere exacta a informatiilor si ideilor din documentele dvs. Toate traducerile sunt revizuite de un al doilea lingvist inainte de a fi predate clientului.

Interpretare simultana si consecutiva la conferinte, seminarii, cursuri, workshopuri, discutii de afaceri, negocieri, conferinte de presa. Colaboram cu interpreti profesionisti, specializati in cele mai variate domenii.

Adaptare tehnica a site-urilor web, software-ului, bazelor de date, pentru ca acestea sa poate fi utilizate in alte spatii culturale.

Traduceri din/in limbile:engleza, germana,franceza, italiana,spaniola, portugheza,rusa, ucraineana,maghiara, polonaceha, slovaca,bulgara, sarba,croata, slovena,greaca, olandeza,suedeza, norvegiana,daneza, finlandeza,araba, persana,ebraica, hindi,chineza, japoneza,catalana, latina.

Servicii de interpretariat simultan (de conferinta) si consecutiv pentru seminarii, conferinte, workshopuri, focus-grupuri, traininguri.Interpretare la negocieri, intalniri de afaceri,