7.229 Lei

Generator monofazat Kipor KDE6700TA

Vezi pagina: Airguru.ro
  • Vanzare
  • Generatoare
Popesti - leordeni, 09 nov, 14:50

Descriere anunt

Generator monofazat Kipor KDE6700TA

Generatoarele insonorizate cu automatizare sunt generatoare de putere medie-mare (12a.100 kVA), folosesc carcase speciale pentru atenuarea zgomotului si se preteaza pentru utilizare de grupuri electrogene de rezerva pe santiere sau in zone rezidentiale.

Avantaje priza de aer si teava de esapament sunt izolate si separate, ceea ce duce la o circulare mai usoara a aerului si scaderea turbulentelor. in plus, noua carcasa a generatorului foloseste materiale fonoabsorbante de buna calitate.

optional, generatoarele insonorizate pot fi echipate cu sistem de pornire automatizata (ATS), care impreuna cu avantajul zgomotului redus de operare le recomanda pentru utilizarea ca generatoare de rezerva in zone rezidentiale (vile, case de vacanta, pensiuni turistice) sau pentru alte aplicatii unde este nevoie de pornire/oprire nesupravegheata iar zgomotul trebuie pastrat in limite reduse.

automatizarea (ATS) compara permanent valoarea tensiunii de la sursa de tensiune primara iar in cazul detectarii unor abateri de la parametrii normali (tensiune, frecventa), porneste motorul si decupleaza sursa primara de pe iesire. in cazul revenirii la parametri normali, tensiunea primara este reconectata iar motorul generatorului este oprit. ATS este prescurtarea de la Automated Transfer Switch (Comutare Automata), functionalitate intalnita si sub numele AAR (Automat de Aclansare a Rezervei) sau mai simplu panou de automatizare.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!