Generator curent electric, monofazat

1.854 RON

Generator curent electric, monofazat,

1.854 RON
Caracteristici
Vanzare Generatoare
Descriere
Generator curent electric, monofazat, Bass BS-5025, benzina, 4 timpi, 3500 W, AVR, 3x220V AC, 1x12V DC; Caracteristici tehnice: Putere maxima 3500W; Putere nominala: 2500W; Voltaj: 230V
Funcționarea continuă S2 pauză 180min / 20min
Nivel de zgomot: 95dB; Nivelul de putere acustică: 89dB (A); Capacitatea rezervorului de combustibil: 14L; Greutate 46 Kg; Un generator pentru confort acasă și de securitate în vremuri de criză: sistem individual de putere de urgență, aveți posibilitatea să dormiti liniștit. Atunci când ai o pană de curent neașteptata, generator electric cu o singură fază nu numai că va oferi iluminat, dar, de asemenea , va alimenta cele mai importante aparate într-o casă, garaj, pe un teren, pe un loc de campare, etc. Unitatea va asigura funcționarea neîntreruptă a aparatelor de uz casnic, cum ar fi un frigider, congelator, mașină de spălat, cuptor, pompa de apă și sculele electrice în atelierul dumneavoastră.
Economia de combustibil: rezervor de combustibil încăpător asigură mult timp, fără pauză pentru realimentare. Încorporat stabilizare a tensiunii: regulator de tensiune inteligent automat asigură o înaltă calitate și siguranță a sarcinii curente generate.
Un echipament, multe aplicații: built-in 12V priza vă va permite încărcarea bateriilor auto. O baterie epuizată nu vă va surprinde: încărcare rapidă baterii de mașini și motociclete.
Componente de calitate superioară: carcase sudate componente cadru armat și rezistente la efectele nocive ale factorilor externi, cum ar fi temperatura permit unității setarea în afara scaunului în timpul iernii. Clasa de protecție ridicată IP23
Rezistența garantează și etanșeitatea la pătrunderea prafului și a apei.
Ușor de utilizat: operarea generatorului facilități , cum ar fi alarme de nivel de ulei ecartament și nivel scăzut de ulei.
Vezi mai multe detalii si cumpara
553 vizualizari Arges, Curtea de Arges, 03 Apr 08:40