360 Lei

Geanta de umar pentru barbati, tip postas

Vezi pagina: Alesa.ro
  • Genti, portofele, curele

Descriere anunt

Geanta de umar pentru barbati, tip postas,

Damira, din piele naturala. Damira, geanta de umar pentru barbati, realizata din piele naturala este o alegere practica, utila si in acelasi timp eleganta. Geanta poate fi realizata pe o multitudine de combinatii de culori, una mai frumoasa ca alta, dupa cum puteti chiar vedea, in magazinul nostru regasindu-se doua modele distincte coloristic, cel de fata, in combinatie albastru cu negru si modelul pe maro, uni, una dintre cele mai vandute genti de umar pentru barbati, de altfel.

Datorita faptului ca este foarte practica, geanta este preferata de multi barbati, fiind incapatoare, compartimentata bine si practica, mai ales ca in partea de jos geanta nu se inchide, clapeta fiind libera, ceea ce face deschiderea usoara, din cauza dimensiunii relativ mari a gentii.

In interior, geanta are doua compartimente separate, unul dintre ele sub clapeta, in fata, are un buzunar interior prevazut cu fermoar si un buzunar pentru telefonul mobil. Se inchide cu fermoar.

Geanta poate fi o alegere deosebita pentru barbatii cu meserii ce implica purtarea actelor, dosarelor, precum arhitectii, inginerii etc. Este de asemenea o excelenta geanta pentru studenti!

Dimensiuni L x h x b(cm): 38 x 29 x 9